Izvor: Jugmedia arhiva vesti 27.01.2019

MUP upozorava: Na Fejsbuku lažni profili ministra Stefanovića

Jugmedia 27.01.2019
Ministarstvo unutrašnjih poslova obaveštava javnost da su se na društvenoj mreži Fejsbuk pojavili lažni profili sa fotografijama i imenom potpredsednika Vlade Republike Srbije i ministra unutrašnjih poslova dr Nebojše Stefanovića, navodi se u… »

Domu učenika Svetosavska nagrada Ministarstva prosvete

Jugmedia 27.01.2019
Među 27 dobitnika Svetosavske nagrade, danas se našao i Dom učenika srednjih škola Leskovac i Ana Živković, nastavnik engleskog jezika Osnovne škole „Čegar“ Niš, i to su jedine nagrade koje se tradiconalno dodeljuju na dan Svetoga Save, koje… »

Simbioza tela i uma na -8, da li biste se vi usudili? (VIDEO)

Jugmedia 27.01.2019
Rano nedeljno januarsko jutro uz disciplinu i kontrolu vitalne energije kroz Tumo praksu (unutrašnja vatra), Pranajama praksu (kontrola disanja) i Ki Ko / Nei Gong (kultivisanje životne energije Ki). Ovako opisuje svoj trening bez odeće, na 8 stepeni… »

Medveđa bez stanovnika, Lebane mahala Bošnjaca

Jugmedia 27.01.2019
Ako je suditi po popisu poreskih obveznika Kraljevine Srbije iz 1880. godine, današnja varoš Medveđa nije ni postojala jer u njoj nije registrovan ni jedan jedini poreski obveznik, a u Lebanu je poreskih glava bilo, tek, 39. Bio je to period kada se… »

Pet stotina Grdeličana na priredbi povodom Savindana

Jugmedia 27.01.2019
Učenici Osnovne škole „Desanka Maksimović“ iz Grdelice kod Leskovca uspeli su danas da na bini Doma kulture predstavom ilustruju život u vreme Svetoga Save, a aplauzima su nagrađani od oko pet stotina roditlja, nastavnika i gostiju. U… »

Policajci čiste i sneg

Jugmedia 27.01.2019
Zbog snežnih padavina pripadnici MUP u svim policijskim stanicama danonoćno su na terenu kako bi se našli na usluzi građanima kojima je pomoć najpotrebnija, policijski službenici su se sami organizovali da očiste sneg ispred pojedinih bolnica… »

BARBARA, KUDA VODE OVI PROTESTI!? (3)

Jugmedia 27.01.2019
Gde smo ono stali? Šta pre smene vlasti? Pa, i na ovo pitanje dam odgovor. Onoliko koliko znam, sa ovom naknadnom pameću! Da ja sve to taksativno navedem. Dakle, ovako. Pod jedan: bojkot izbora. Bilo kada da ih raspiše i pod bilo kakvim uslovima… »

PK LESKOVAC: 16 plivača osvojila 24 medalje

Jugmedia 27.01.2019
Na Zimskom Prvenstvu Centralne Srbije Plivački klub „Leskovac“ predstavila su 16 plivača, osvojivši ukupno 24 medalje, a osvojena su dva druga i jedno treće mesto u apsolutnim kategorijama. Klub je zauzeo treće mesto u ukupnom plasmanu… »