Izvor: Kurir/Hronika arhiva vesti 27.01.2019

Šveđanin uhapšen na horgošu: Švercovao 100 kilograma marihuane! (foto)

Kurir 27.01.2019
SUBOTICA – HORGOŠ - Carinici su u saradnji sa graničnom policijom 27. januara 2019. godine, na izlaznoj strani graničnog prelaza Horgoš, sprečili jednog državljanina Švedske da prokrijumčari više od 100 kilograma marihuane. Na prelaz je u… »

Kurir na licu mesta, prvog čoveka grocke policija sprovela u katanićevu: Dragoljub Simonović saslušavan 3 sata, određen…

Kurir 27.01.2019
O predlogu za pritvor do kraja dana odlučiće sudija za prethodni postupak Drugog osnovnog suda u Beogradu. BEOGRAD - Predsednik opštine Grocka i visoki funkcioner SNS Dragoljub Simonović jutros je u pratnji policije sproveden u Drugo osnovno… »

Uhapšen Đorđe Višekruna po Interpolovoj poternici: Potraga raspisana zbog pretnji smrću državnom vrhu!

Kurir 27.01.2019
Po Interpolovoj poternici danas je u Mađarskoj uhapšen Đorđe Višekruna zbog pretnji smrću upućenih državnom vrhu, prenose beogradski mediji. Kako se navodi, Višekruna je u više navrata uputio pretnje preko društvenih mreža predsedniku… »

Miloš M. (24) koji je izboden na zvezdari sin uglednog hirurga! Pre nego što mu je ubica zario nož, rekao je: Nemoj, brate!

Kurir 27.01.2019
Čuo sam neku galamu i buku, a onda i jaukanje. Sve se brzo odigralo. Lekari Hitne su ga zatekli u hodniku zgrade, u nesvesnom stanju, rekao je jedan od komšija. Vraćao se od devojke, a pre nego što mu je ubica zario nož, rekao je dve reči! Miloš M… »

Užas u Tutinu: Uhapšen (65) zbog sumnje da je silovao devojčicu (13)

Kurir 27.01.2019
TUTIN - Novopazarska policija uhapsila je O.A. (65) zbog sumnje da je silovao devojčicu (13), saopštila je danas Policijska uprava u tom gradu. U saopštenju se navodi da mu je odredjeno zadržavanje do 48 sati posle kojih će uz krivičnu prijavu će… »

Prvi čovek grocke kukao na saslušanju! Simonović: Milan me patološki mrzi, sve mi je namešteno!

Kurir 27.01.2019
Dragoljub Simonović, funkcioner SNS koji je uhapšen u petak, juče je tri sata govorio da je novinar Milan Jovanović o njemu objavljivao svakakve gadosti, ali da mu ne bi palo na pamet da naruči napad na njega. Dragoljub Simonović, predsednik… »