Izvor: Moj Novi Sad arhiva vesti 27.01.2019

BLIC: Pokušaj ubistva novosadskog advokata

Moj Novi Sad 27.01.2019
Novosadskog advokata Branislava Travicu juče je nedaleko od njegove vikendice pokušao da ubije muškarac, koji je odmah uhapšen. On je, prema saznanjima "Blica", napao pištoljem Travicu jer "on brani mafiju", prvo je pucao u prazno, a onda je… »

Obeležen Međunarodni dan sećanja na žrtve Holokausta u Novom Sadu

Moj Novi Sad 27.01.2019
Povodom Međunarodnog dana sećanja na žrtve Holokausta, gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i predsednik Jevrejske opštine Novi Sad Mirko Adam položili su vence na spomenik žrtvama Holokausta na Jevrejskom groblju u Novom Sadu. Na Generalnoj… »

Isključenja struje za ponedeljak, 28. januar

Moj Novi Sad 27.01.2019
Zbog planiranih radova na električnoj mreži, "Elektrovojvodina" će sutra isključivati potrošače u delovima: Novog Sada, Petrovaradina i Kovilja. Novi Sad: • od 9 do 12.30 sati: Rakovačka 31 - 71 • od 9.30 do 12.30 sati: Sajlovo 31, 3 - 25, 4… »

Nedeljni horoskop za period od 28. januara do 3. februara

Moj Novi Sad 27.01.2019
Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate. Odličan je period za posao. Svako ulaganje u posao ili usavršavanje je dobro tokom… »

Omladinski radnik među novim prepoznatim zanimanjima

Moj Novi Sad 27.01.2019
U Srbiji je na snazi novi šifrarnik koji je obuhvatio 3.641 zanimanje, a među novim poslovima na tržištu rada je i omladinski radnik. Neka istraživanja pokazuju da je oko 80 odsto omladinskih radnika angažovano volonterski, a predstavnici tog… »

PANUŠA: Mesto gde se palačinkama tepa s ljubavlju

Moj Novi Sad 27.01.2019
Nedavno je u Novom Sadu otvoren restoran "Panuša", koji u svojoj ponudi ima slane i slatke palačinke, kao i domaće kolače čiji se recepti prenose sa kolena na koleno. Mnogi će reći "opet palačinke", ali nije baš tako, jer ovde se palačinke… »

Racija u Makedoniji: Uhapšeno 26 žena, među njima i državljanke Srbije

Moj Novi Sad 27.01.2019
U pet ugostiteljskih objekata u Tetovu i Gostivaru uhapšeno je 26 žena i devojaka, među kojima je i 11 državljanki Srbije, saopštila je makedonska policija. U akciji koja je sprovedena u noći između subote i nedelje, između 22 i četiri sata… »

Najpopularniji jutjuberi u Srbiji zarađuju hiljade evra mesečno

Moj Novi Sad 27.01.2019
Najveći idoli mladih u Srbiji postali su njihovi vršnjaci koji na internetu imaju svoje kanale. Najpopularniji imaju veću gledanost od RTS. Zarađuju i do nekoliko hiljada evra mesečno. Pevaju, kuvaju, šminkaju se, oblače, savetuju, igraju igrice… »

Vremenska prognoza: Prošao glavni talas snežnih padavina

Moj Novi Sad 27.01.2019
Nakon crvenog, u većem delu zemlje je na snazi žuti meteo-alarm. To znači da su prognozirane potencijalno opasne vremenske pojave, koje nisu neuobičajene ali zbog kojih je potreban dodatan oprez. Sneg je širom Vojvodine kao i u većem delu Srbije… »

Po Interpolovoj poternici u Mađarskoj uhapšen Đorđe Višekruna

Moj Novi Sad 27.01.2019
Po Interpolovoj poternici danas je u Mađarskoj uhapšen Đorđe Višekruna zbog pretnji smrću upućenih državnom vrhu, prenose mediji. Kako navodi "Alo", Višekruna, "jedan od ključnih ljudi Dragana Đilasa", u više navrata je uputio pretnje preko… »