Izvor: Telegraf/Regioni arhiva vesti 27.01.2019

Pojavili se lažni profili Nebojše Stefanovića na Fejsbuku: Oglasio se MUP Srbije zbog zloupotrebe (foto)

Telegraf 27.01.2019
Nebojša Stefanović nema privatni profil ni na jednoj društvenoj mreži, niti će ih u budućnosti otvarati - navodi se u saopštenju MUP-a. Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je da su se na društvenoj mreži Fejsbuk pojavili lažni profili… »

Drama u selu Jasenovik još traje: Meštani ne mogu da se vrate kućama, jedna cisterna sa amonijakom nije bezbedna (foto)

Telegraf 27.01.2019
Meštani su smešteni kod rođaka i prijatelja, ili u privremenom smeštaju koji je obezbedio Grad Niš. Policija obezbeđuje prilaze selu. Meštani sela Jasenovik kod Niša još ne mogu da se vrate svojim domovima zbog trajanja tehnološkog postupka… »

Miloš (24) koji je izboden na Zvezdari je sin uglednog hirurga: Vraćao se od devojke, a pre nego što mu je ubica zario nož…

Telegraf 27.01.2019
Prema tvrdnjama očevidaca, u svađi je učestvovao jedan muškarac u beloj jakni. Miloš M. (24), student iz Čačka, ubijen je danas u beogradskom naselju Zvezdara, kada se navodno vraćao od devojke. Mladić je izboden oko šest časova ujutru, u… »

Patrijarh Irinej: Ne vidim koristi za narod od podsticanja na proteste

Telegraf 27.01.2019
Socijalni problemi i nezadovoljstvo koje postoji kod nekih slojeva društva ne treba da cepaju narodno biće - izjavio je patrijarh Irinej. Patrijarh Srpske pravoslavne crkve Irinej izjavio je da spoljni pritisci treba da dovedu do snažnijeg jedinstva… »

Srbija će u narednih 20 godina izgubiti kadrove iz ovih oblasti: Ozbiljno upozorenje stručnjaka, dozovimo se pameti

Telegraf 27.01.2019
Za 20 godina, prosto rečeno, neće imati ni ko da nas leči, ni ko da nas hrani. Svake godine u Srbiji umre 30.000 ljudi više nego što se rodi. Ali, to nije jedini problem. Isto tako svake godine zemlju napusti 50.000 građana, koji odu u svet radi… »

Kako izgleda život najlepše majke Šumadije: Ana (37) ima vremena za šestoro dece, muža, sebe, a ni ručak nikad ne kasni…

Telegraf 27.01.2019
Izabrana za najlepšu mamu Šumadije ova predivna dama je život organizovala tako da niko i ništa ne može da trpi. Ana Spasić (36) iz Kragujevca, pobednica takmičenja za najlepšu mamu Šumadije, ima lepu liniju, urednu kosu, lepo je obučena, ima… »

Dnevni horoskop za 27. Januar: Jarac ima šansu za početak novog posla, a ovaj znak ima lepu priliku za ljubav

Telegraf 27.01.2019
Nedeljni ručak sa porodicom i prijateljima popraviće vam raspoloženje. Kako tokom nedelje stalno negde jurite i žurite, prijaće vam da malo usporite i uživate sa dragim ljudima, kaže današnji horoksop. www.astrousluge.com OVAN POSAO: Opušteni ste… »