Izvor: Telegraf/Svet arhiva vesti 27.01.2019

Objavljen zastrašujući snimak pada ruskog aviona: Prepolovio se, pa zapalio, jedan član posade čudom ostao živ (video)

Telegraf 27.01.2019
Nesreća se dogodila 22. januara, nedaleko od piste za sletanje. Ruski bombarder TU-22M3 srušio se pre nekoliko dana u regiji Murmansk, a sad se pojavio i snimak tog tragičnog događaja. Nesreća se dogodila 22. januara nedaleko od piste za sletanje. Na… »

Žuti prsluci se međusobno posvađali, dok Makronu raste popularnost: Policija ispalila novo oružje na demonstrante (foto)

Telegraf 27.01.2019
Sukobi su izbili u Parizu, Tuluzu i Bordou, te u Monpeljeu i Avinjonu. Incidenti su obeležili 11. manifestaciju Žutih prsluka u subotu u Francuskoj, bez obzira na podele u njihovim redovima i njihovu političku budućnost. Oko 69.000 Žutih prsluka… »

Princ Filip se izvinio ženi koja je povređena u saobraćajki: Mogu da pretpostavim da nisam video automobil koji mi je…

Telegraf 27.01.2019
Ema Ferveder zadobila je tom prilikom prelom ručnog zgloba, dok je princ Filip ostao nepovređen, iako se njegov automobil prevrnuo. Princ Filip, suprug britanske kraljice Elizabete Druge, izvinio se danas ženi koja je nedavno povređena u saobraćajnoj… »

Vegani roštiljem šokirali prolaznike u centru grada: Ako ne biste jeli psa, zašto jedete jagnje? (video)

Telegraf 27.01.2019
Protest je mnoge i zgrozio, a neki smatraju kako PETA nije mogla pasti niže. Veganski aktivisti u Australiji iz organizacije PETA optuženi su za "plašenje školaraca nakon što su 'roštiljali' psa usred prometne ulice u znak protesta protiv… »

Odjeknulo kao bomba u Vašingtonu: Venecuelanski ataše za odbranu u SAD okrenuo leđa Maduru

Telegraf 27.01.2019
Maduro i dalje ima ključnu podršku vojske. Venecuelanski ataše za odbranu u SAD okrenuo je danas leđa vladi predsednika Nikolasa Madura, izjavivši da su Venecueli potrebni slobodni i pošteni izbori nakon što se opozicioni lider Huan Guaido… »