Izvor: Jugmedia arhiva vesti 30.01.2019

Uhapšeni dileri droge, heroin i marihuanu krili u stanu i automobilu

Jugmedia 30.01.2019
Dvadesetdevetogodišnji M.J. i tridesetčetvorogodišnji I.S. iz Niša, uhapšeni su zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Policija je u vozilu kojim je upravljao M.J. pronašla paket sa… »

Prijem za pripadnike 4. brigade Kopnene vojske

Jugmedia 30.01.2019
Veza između vojske i naroda je neraskidiva. Uprkos brojnim rizicima i opasnostima, svojim nesebičnim zalaganjem ostvarujete izuzetne rezultate u očuvanju bezbednosti i mira. Pored toga, vi permanentno pokazujete brigu prema stanovništvu i pružate… »

Kristijan Stošić i Ivana Davidović najbolji sportisti Vranja

Jugmedia 30.01.2019
U okviru obeležavanja 31. januara Dana grada Vranja, u utorak uveče održan je tradicionalni izbor za najbolje u vranjskom sportu u 2018. godini, na kome je dodeljeno 90 priznanja i nagrada, kao znak zahvalnosti onima koji uspesima ispisuju sportske… »

Čestitka začinjena uvredama

Jugmedia 30.01.2019
Gradski odbor vladajuće Srpske napredne stranke (SNS) Vranje čestitao je danas Pokretu slobodnih građana (PGS) u tom gradu izbor novog predsednika glumca Sergeja Trfinovića, ali čestitka je začinjena nizom uvreda na račun samog predsednika. SNS je… »

Štefanek sa gradonačelnikom o sportu u školama

Jugmedia 30.01.2019
Gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković danas je organizovao prijem za predsednika Sportskog saveza Srbije Davora Štefaneka, na kome se razgovoralo o stanju sporta u gradu i planiranim aktivnostima na njegovom daljem unapređenju. Posebna pažnja bila… »

Trojica advokata iz Vranja podržala građanske proteste

Jugmedia 30.01.2019
Trojica advokata iz Vranja, Igor Anđelković, Dejan Živković i Igor Zlatković, imenom i prezimenom, dala su podršku građanskim protestima protiv režima Aleksandra Vučića „1 od 5 miliona“ koji su počeli da se održavaju i u Vranju. Na spisku… »

Vozaču “autobusa smrti” produžen pritvor na još mesec dana

Jugmedia 30.01.2019
Vozaču autobusa koji je učestvovao u saobraćajnoj nesreći u Donjem Međurovu produžen je pritvor na još 30 dana, navode iz Osnovnog javnog tužilaštva. Vozaču, koji je u ovoj nesreći zadobio teške telesne povrede, nakon oporavka određen je… »

Pokislog i izgladnelog mladića primili u svoju kuću ne sluteći da je pobegao sa psihijatrije

Jugmedia 30.01.2019
Pedesetčetvorogodišnji Slobodan Aleksić iz Lukova kod Vranja, prihvatio je i udomio nepoznatog mladića koji se na vratima njegove porodične kuće pojavio u ponedeljak oko 18 sati u teškom fizičkom i psihičkom stanju, za kojeg se ispostavilo da… »

Na papiru bogati, u tanjiru – siromašni

Jugmedia 30.01.2019
Po prosečnim neto zaradama za novembar prošle godine, grad Pirot svrstao se u sam vrh na listi Zavoda za statistiku Srbije, a tu poziciju stekao je zahvaljujući ponjaviše uspešnom poslovanju i proseku zarada u kompaniji “Tigar Tajers“. Međutim… »

Jubilej za ponos Planinarsko skijaškog društva „Kukavica“

Jugmedia 30.01.2019
U jubilarnoj devedesetoj godišnjici postojanja, koju će proslaviti u avgustu, Planinarsko skijaško društvo „Kukavica“ bilo je danas domaćin sastanka Planinarskog saveza Srbije sa predsednicima i predstavnicima rukovodstva osnovnih planinarskih… »