Izvor: Jug press arhiva vesti 30.01.2019

Uhapšen zbog marihuane

Jug press 30.01.2019
NIŠ Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom , uhapsili su K.J. (1964) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet… »

Proglašeni najbolji sportisti

Jug press 30.01.2019
VRANJE Za najbolju sportiskinju grada Vranja proglašena je Ivana Davidović, članica Kik-boks kluba „Vranje“, dok je najbolji sportista Kristijan Stošić, član Atletskog kluba „Vranjski maratonci“. Najbolji sportski kolektiv je Fudbalski klub… »

Veza između vojske i naroda neraskidiva

Jug press 30.01.2019
VRANJE Svake godine povodom 31. januara Dana grada Vranja gradsko rukovodstvo organizuje prijem za pripadnike 4. brigade Kopnene vojske. Tako je bilo i sada povodom 141. godišnjice oslobođenja grada od Turaka. Pripadnike Četvrte brigade Kopnene vojske… »

Aerodrom “Konstantin Veliki” dobio infopult Turističke oganizacije Niša

Jug press 30.01.2019
NIŠ Aerodrom “Konstantin veliki “ u Nišu dobio je turistički info pult. Nalazi se u zgradi putničkog terminala i kako je rečeno, nakon nekoliko odlaganja, ponovo radi profesionlni info-pult Turističke organizacije Niš. Otvorili su ga direktor… »

Poruka organizatora protesta: Đuriću,a ko se desi bilo šta loše odgovoran si ti

Jug press 30.01.2019
KOSOVSKA MITROVICA Jedan od onih koji će sigurno šetati u Kosovskoj Mitrovici, Marko Jakšić, odnornik Gradjanske inicijative “Srbija , demokratija, pravda-Oliver Ivanović napiso je na svom twiter nalogu da “ako se bilo kome od nas desi bilo šta… »

PSK “Kukavica” domaćin sastanka planinara južne Srbije

Jug press 30.01.2019
LESKOVAC Leskovac je bio domaćin sastanka predstavnika planinarskih klubova južne Srbije, koji je održan i prostorijama Centra za stručno usavršavanje u obrazovanju. Ovakvi sastanci se održavaju četiri puta godišnje, kaže Jelica Drašković… »

Otvorena izložba vranjskog slikara „Nezaborav“

Jug press 30.01.2019
VRANJE U galeriji Narodnog univerziteta Mita Ristić slikar iz Vranja, sugrađanima se predstavio postavkom od 31 slike koju je nazvao „Nezaborav“. Autor kaže su slike podeljene u nekoliko ciklusa i da je na taj način simbolično prikazan put… »

Haradinaj: Međunarodni predstavnici me pitaju “a šta nudite Srbiji za priznanje”

Jug press 30.01.2019
JUNIK ( FoNet-Radio Slobodna Evropa ) Premijer Kosova Ramuš Haradinaj izjavio je u sredu da Kosovo neće dati svoju teritoriju Srbiji, da neće dozvoliti formiranje Zajednice nalik Republici Srpskoj i istakao da Srbiji nudi povratak na kosovsko… »

DPK protiv ideje o razmeni teritorija i međunarodne konferencije o Kosovu

Jug press 30.01.2019
PRIŠTINA Demokratska partija Kosova (DPK) usprotivila se predlogu svog bivšeg lidera i predsednika Kosova Hašima Tačija o razmeni teritorija sa Srbijom, ali i ideji premijera Ramuša Haradinaja o održavanju Međunarodne konferencije o Kosovu, prenose… »

Cvetanović: U Nemačkoj, Francuskoj i Švajcarskoj nanosi po nekoliko metra i niko se ne buni

Jug press 30.01.2019
LESKOVAC Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović rekao je danas da su “u Nemačkoj, Francuskoj ili Švajcarskoj nanosi po nekoliko metara , haos u potpunosti svake zime, ali ne vidim da se neko nešto buni, jedino je kod nas neki problem… Deca treba… »