Izvor: Morava info arhiva vesti 30.01.2019

Muškarac (70) udario glavom u saobraćajni znak, preminuo u hitnoj pomoći

Morava info 30.01.2019
IVANJICA – Sedamdesetogodišnji Ivanjičanin smrtno je stradao večeras oko 20 sati u naselju Vidik, kada se sapleo o rešetku šahte, a potom udario glavom o saobraćajni znak, prenosi agencija RINA. Čovek je preminuo u Hitnoj pomoći gde su pokušali… »

DS: Zaboravimo sve što nas razdvaja i u petak izađimo na protest u još većem broju!

Morava info 30.01.2019
ČAČAK – Povereništvo Demokratske stranke u Čačku oglasilo se povodom novog protesta koji je u tom gradu zakazan za petak 1. februar. Saopštenje DS prenosimo u celosti: Poslednja dva petka Čačak protestuje, jer više nemamo vladavinu prava… »

Miloš Mileusnić sahranjen uz upaljene navijačke baklje

Morava info 30.01.2019
ČAČAK – Upaljene baklje u rukama navijača Partizana ispratile su studenta iz Čačka Miloša Mileusnića na večni počinak. Njegovo svirepo ubistvo okupilo je ogroman ljudi na čačanskom groblju. U tišini koju je remetio tek po koji jecaj, rodbina… »

Svakoj bebi rođenoj 2019. u Gornjem Milanovcu “Metalac“ daruje 10.000 i dečji set

Morava info 30.01.2019
GORNJI MILANOVAC – Povodom jubilarnih 60 godina postojanja Kompanije Metalac, istoimena Fondacija darivaće svaku bebu rođenu u porodicama stanovnika opštine Gornji Milanovac, bez obzira gde su se rodile i svaku rođenu u porodilištu u Gornjem… »

“Punto“ podleteo pod voz na pružnom prelazu kod Čačka

Morava info 30.01.2019
ČAČAK – Putnički automobil „fijat punto“ naleteo je na lokomotivu teretnog voza u selu Vapa kod Čačka. Meštanin koji je upravljao vozilom nije povređen, a pričinjena je materijalna šteta na vozilu. Do sudara je došlo na obeleženom… »

U požaru izgorela proizvodna hala u Miokovcima

Morava info 30.01.2019
ČAČAK – Kako Glas zapadne Srbije saznaje, jutros u 4:50 izbio je požar u firmi u Miokovcima. Izgorela je hala za proizvodnju briketa i stolarska radionica. Vatra je zahvatila 400 kvadrata, a brzom intervencijom vatrogasaca požar je lokalizovan… »

Pucao u advokata zbog spora oko vrata na toaletu u banci

Morava info 30.01.2019
ČAČAK – Čačanski advokat Petar Đurović (69), kojeg je u ponedeljak ranio klijent Milan Jovanović (68), van je životne opasnosti i oporavlja se u čačanskoj bolnici. On je skinut sa aparata za disanje, ali se još uvek nalazi u jedinici… »

Čačak na putu da dobije fabriku za preradu otpadnih voda

Morava info 30.01.2019
ČAČAK – U sali Gradskog veća održan je sastanak Jedinice za implementaciju projekta FIDIK kome su prisustvovali predstavnici Švedske ambasade, Švedske međunarodne razvojne agencije SIDA, pomoćnik ministra ekologije zadužen za sektor strateškog… »

Počelo prijavljivanje za besplatnu pripremnu nastavu za polaganje prijemnog na FTN

Morava info 30.01.2019
ČAČAK – Na Fakultetu tehničkih nauka u Čačka počelo je prijavljivanje kandidata za pohađanje besplatne pripremne nastave za prijemni ispit koji prethodi upisu u prvu godinu studija u školskoj 2019/2020. godini. Prijavljivanje se obavlja… »