Izvor: N1 Info/Zabava arhiva vesti 30.01.2019

Prvi hotel u svetu posvećen kobasici

N1 Info 30.01.2019
U Nemačkoj, zemlji mesnih prerađevina, kobasica je nedavno dobila svoj hotel, u jednom selu kod Nirnberga, gde je kobasica ne samo na jelovniku, već i dekor na zidovima, prenela je agencija Frans pres. Prvi hotel u svetu posvećen kobasici, koji je… »

U Strazburu se čuva najstarije vino na svetu

N1 Info 30.01.2019
U podrumu starog zdanja bolnice u Strazburu nalazi se najstarije vino na svetu čuvano u drvenim bačvama, preneo je radio Frans ble (France Bleu). U pitanju je alzaško belo vino iz 1472. godine, naveo je radio dodajući da su naučnici iz Burgonje i… »

Piter Džekson snima novi dokumentarac o Bitlsima sa dosad neprikazanim snimcima

N1 Info 30.01.2019
Reditelj Piter Džekson priprema novi dokumentarac sa do sada neprikazanim snimcima Bitlsa u studiju. Poznati reditelj "Gospodara prstenova" rekao je danas da će dokumentarac biti zasnovan na oko 55 sati filmske trake na kojoj je snimljen bend kako radi… »

Nema štednje u reklamama na Superboulu - puno zvezda i bez ozbiljnih tema

N1 Info 30.01.2019
Kompanije koje planiraju da iskoriste ovogodišnji Superboul, finale američkog fudbala, za reklamiranje svojih proizvoda nisu štedele na angažovanju zvezda koje će se pojaviti u reklamama, pa će tako gledaoci NFL finala moći da vide Saru Mišel… »

Sem Fabrici i ambasadorka Rumunije otvorili Festival evropskog filma

N1 Info 30.01.2019
Šef Delegacije EU u Srbiji Sem Fabrici i ambasadorka Rumunije Kristina-Oana Popa otvorili su u Beogradu sedmi Festival evropskog filma. Izvor: N1 Festival je otvoren projekcijom rumunskog filma "Rođendan", čime je odata počast rumunskom predsedavanju… »