Izvor: Niške vesti/Regioni arhiva vesti 30.01.2019

Posedovao drogu sa prostora Severne Makedonije

Niške vesti 30.01.2019
Sumnja se da pronađena droga potiče sa prostora Severne Makedonije. K.J. je, po nalogu tužioca, određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu, prijavu biti sproveden Višem javnom tužilaštvu u Nišu. Pripadnici Ministarstva… »

Vozaču autobusa produžen pritvor još 30 dana

Niške vesti 30.01.2019
Kako su rekli u Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu u toku je postupak sprovođenja dokaznih radnji i tek nakon okončanja tog postupka moći će da izdaju zvanično saopštenje o slučaju. „Postupak se vodi pod oznakom hitno tako da se nadamo da ćemo… »

Promocija knjige „Hrestomatija srpskog stradanja“

Niške vesti 30.01.2019
Druga knjiga Aleksandra Dikića, Hrestomatija srpskog stradanja, vodi nas kroz trovekovnu istoriju ratova kroz koju je srpski narod desetkovan. Od 18. do 20. veka kao po obrascu ponavljale su se greške srpske političke elite, koja nije umela da predvidi… »

Nesvakidašnji dan za stanare zgrade u ulici Majakovskog: Otpao oluk, zapalila se terasa (Foto)

Niške vesti 30.01.2019
Srećom, kada se to desilo, na tom mestu nije bilo automobila, niti pešaka, pa je izbegnuta nesreća ili materijalna šteta. „Uvek tu parkiram svoj automobil. Sreća pa sam desetak minuta pre toga otišao na teren i pomerio kola odatle. Stanari tu… »

GRATIS KARTA: Platite jednu, a dobićete dve ulaznice za najgledaniju predstavu „Udaj se muški“

Niške vesti 30.01.2019
Akcija važi samo za one koji kartu kupe u prostorijama Niških Vesti (Prvomajska 2), u petak 01. februara u periodu od 8 do 16 časova. Broj karata je ograničen, tačnije, biće podeljeno samo 30 ulaznica u okviru akcije. Zato požurite i iskoristite… »

Vratila se iz Jordana u Niš i planira da ostane ovde

Niške vesti 30.01.2019
„Sa očeve strane sam iz Jordana, a sa majčine sam odavde. Pošto sam se školovala u hrišćanskoj školi u Jordanu, od malena imam naviku da slavim i muslimanske i hrišćanske praznike. Kada sam iz Niša otišla u Aman, imala sam oko pet godina. U… »

Neverovatan podvig mladog niškog pisca

Niške vesti 30.01.2019
Prve četiri knjige (kao serijal za decu), “Patuljci i vile” objavila je naša poznata izdavačka kuća “Pčelica” iz Čačka. Knjige iz ovog, sada već popularnog serijala, posvećene su godišnjim dobima, otud i naslovi: “Proleće”… »

Siromašni otplaćuju dug za komunalije na 60 rata

Niške vesti 30.01.2019
Sekretar Sekretarija za dečiju i socijalnu zaštitu Mirjana Popović istakla je da će se korisnici socijalne pomoći potpisivanjem ugovora sa „Objedinjenom naplatom“ obavezati da pored rata za zaostali dug, plaćaju i redovna mesečna zaduženja… »

OTVOREN INFO PULT NA NIŠKOM AERODROMU: Sve informacije o Nišu na jednom mestu

Niške vesti 30.01.2019
“Putnici koji slete na niški aerodrom, moći će, da dobiju sve informacije o smeštajnim kapacitetima, istorijsko-arheološkim objektima i lokalitetima, muzejima, planiranim kulturnim, zabavnim i sportskim događajima u toku svog boravka u Nišu… »

JKP „Parking servis“: Planirani radovi

Niške vesti 30.01.2019
Javno osvetljenje: * Radovi na zameni sijalica na teritoriji GO Crveni Krst, Medijana i Palilula * Uklanjanje novogodišnje dekoracije Svetleća signalizacija: * Redovan obilazak semaforskih raskrsnica i intervencije Horizontalna i vertikalna… »