Izvor: Noizz arhiva vesti 30.01.2019

Ministar Šarčević bezobzirno vređa profesore u Srbiji i to ne sme da prođe nekažnjeno

Noizz 30.01.2019
Ministar prosvete Mladen Šarčević smatra da je podrška akademske zajednice protestima "1 od 5 miliona" neumesna, pa čak i smešna, budući da se na spisku profesora i saradnika koji su podržali proteste ne nalazi nijedno ime za koje bi ovaj ponosni… »

Rijana izgleda predobro čak i kad se obuče kao vaša tetka osamdesetih

Noizz 30.01.2019
Da li se dešavalo da Rijana u javnosti obuče nešto što niko ko ima stila ne bi? Da. Da li se dešavalo da obuče nešto što nikome ne bi stajalo dobro? Da. Da li je Rijana svaku od tih kombinacija uspela da iznese kao niko na svetu i da u njima… »

Australija gori, Čikago se smrzava - to za nas znači samo jedno

Noizz 30.01.2019
Ljude često treba podsećati da planeta Zemlja ima podvojenu ličnost. Dok na severnoj hemisferi vlada zima, na južnoj je leto. Ljudi se često fokusiraju samo na područje na kojem žive i previđaju pomenutu činjenicu. Trenutno na dva različita… »

Džon Snou promenio imidž i ako ne padneš na prvu, ti si na gubitku

Noizz 30.01.2019
Šta lik koji voli minimalizam nosi u ovoj eri pink kožnih pantalona i patika koje same sebi vezuju pertle? Šta da obuče tip koji stvarno samo želi da nosi crne stvari, a novom normom oblačenja se smatraju metalik jakne i trenerke u bojama duge… »

Mesečni horoskop za februar 2019.

Noizz 30.01.2019
Saznajte koji horoskopski znak će biti izložen provokacijama, ko će biti zvezda u društvu i kome će prijatelji namestiti savršen ljubavni sastanak. Niz dobrih prilika za zaradu verovatno će vas podstaći da se angažujete oko posla. Neki će tako… »

Poljubac para koji je ušao u istoriju je dobio najlepši epilog

Noizz 30.01.2019
I danas, osam godina kasnije mnogo je onih koji misle da je fotografija ovog poljupca lažna, nameštena, fotošopirana. Te večeri u Vankuveru navijači hokeja na ledu su nakon poraza svog tima izašli na ulice i napravili haos. I tu, između horde… »

Priča o dečaku koji je dve godine živeo sa psima na ulicama Moskve ima lep kraj

Noizz 30.01.2019
Postoji jedna pesma benda 9Bach i spot koji otkriva dirljivu istinitu priču. O dečaku. Dečaku, koji je živeo sa psima na ulicama Moskve, mali, sam, izdržljiv. I to sve se dogodilo devedesetih, što i nije baš tako davno. U spotu za pesmu "Ifan" su… »

Kako da preživite februar posle januarskog bankrota

Noizz 30.01.2019
Opšte je poznato da januar, za razliku od svih ostalih meseci, traje negde između 68 i 72 dana – iako vam zvanični kalendar to neće potvrditi. Verovatno iz ličnog iskustva znate da prvi mesec u godini ima tu ružnu naviku da vam potpuno isprazni… »

Tužna poruka koju šalje Vučićeva poseta najstarijoj ženi u Srbiji

Noizz 30.01.2019
Poseta Aleksandra Vučića najstarijoj ženi u Srbiji Nadeždi Pavlović (107) zamišljena je kao sjajan marketinški potez koji bi trebalo da nam predsednika Srbije prikaže kao brižnog, emotivnog čoveka, kojem nije ispod časti da priča sa običnim… »

Ćufte sa testeninom u siru

Noizz 30.01.2019
Danas budite kreativni u kuhinji i napravite "tortilje" od sira. Potrebni sastojci: 1/2 šolje rendanog kačkavalja 250 g junetine 1 kašičica origana So Biber Ulje 200 g kuvanih taljetela 3 kašike čili sosa 1 kašičica bosiljka Uživajte!… »