Izvor: OK radio arhiva vesti 30.01.2019

Neraskidiva veza između vojske i naroda

OK radio 30.01.2019
Povodom 31. januara, Dana grada, gradonačalenik Vranja Slobodan Milenković, zamenik Nenad Antić i predsednik Skupštine grada Dejan Tričković, priredili su prijem za pripadnike 4. brigade Kopnene vojske. Zahvaljujući se na svemu što je ova brigada… »

Najbolji u vranjskom sportu u 2018: Kristijan, Ivana i Dinamo

OK radio 30.01.2019
Na tradicionalnom izboru za najbolje u vranjskom sportu za proteklu godinu, koji se održava u okviru obeležavanja 31. januara Dana grada, dodeljeno je 90 priznanja i nagrada, kao znak zahvalnosti onima koji uspesima ispisuju sportske stranice Vranja… »

Štefanek na prijemu kod Milenkovića

OK radio 30.01.2019
Gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković sastao se danas sa predsednikom Sportskog saveza Srbije Davorom Štefanekom. Na prijemu se, u društvu saradnika, razgovoralo o stanju sporta u gradu i planiranim aktivnostima na njegovom daljem unapređenju… »

Dan bez duvanskog dima i u Vranju – ZAŠTITIMO se OD duvana

OK radio 30.01.2019
U Srbiji se već duže od 20 godina svakog 31. januara obeležava Nacionalni dan bez duvana, pa tako i u Vranju. Aktivnosti u okviru obeležavanja Nacionalnog dana bez duvana upozoravaju javnost na štetne efekte upotrebe duvana kao i izlaganja duvanskom… »

Nezapamćeno: Zmija izmilela usred zime (video)

OK radio 30.01.2019
Vranje – Zmija dužine blizu jednog i po metra, pronađena je u utorak, 29. januara uveče ispred objekta hanskog „Nektara“ u Žitorađu. Radi se o stepskom smuku, dužine od blizu jednog i po metra, koji je izmileo na temperaturi koja se kretala… »

Drama: Slobodan spasio život odbeglom pacijentu

OK radio 30.01.2019
Slobodan Aleksić (54) iz Lukova kod Vranja, prihvatio je i udomio nepoznatog mladića u teškom fizičkom i psihičkom stanju, za kojeg se ispostavilo da odbegao sa psihijatrijskog odeljenja. Nezvani gost se na vratima porodične kuće Aleksića pojavio… »

Dan domaćeg filma i u Vranju: Dugo putovanje u rat

OK radio 30.01.2019
Vranje - U organizaciji udruženja DOK Srbija i Filmskog centra Srbije, a u okviru programa Dan domaćeg filma, održaće se projekcije deset domaćih dokumentarnih filmova u osam gradova Srbije. U Vranju će 30. januara u 19 sati, u sali periodike Javne… »

Horoskop za 30. januar

OK radio 30.01.2019
Pred vama je horoskop za ponedeljak 30. januar. Sa srećom. Ovan Danas je dan za zabavu. Nemojte da dozvolite da neko drugi preuzme zasluge za Vaš rad i trud. Bik Potrudite se više oko voljene osobe. Ako ste slobodni, aktivno je polje nežnosti i… »