Izvor: Pravda/Društvo arhiva vesti 30.01.2019

Slobodan SAMARDžIĆ otkriva: Zašto nisam potpisao podršku građanskom protestu

Pravda 30.01.2019
Ovo je moj odgovor inicijatorima sa Fakulteta političkih nauka pridruživanja kolegama sa Filozofskog fakulteta u njihovoj podršci građanskom protestu. Odgovor je poslat na adresu pošiljaoca 20. januara. Piše: Slobodan Samardžić Poštovane… »

''Jedino da NATO okupira Republiku Srpsku'': Cena ulaska BiH u Alijansu

Pravda 30.01.2019
Univerzitetski profesor Nenad Kecmanović smatra da ne postoji drugi način na koji bi BiH mogla da uđe u NATO, osim da Alijansa okupira Republiku Srpsku, ali i ukazuje da je to malo verovatno jer više nije 1992. godina i globalni koncept se promenio… »

OEBS skovao novi plan za donbas: Šta Ujedinjene nacije kažu na to?

Pravda 30.01.2019
Generalni sekretar UN nije primio žalbe od Martina Sajdika, specijalnog predstavnika šefa OEBS-a u Trilateralnoj kontakt grupi o situaciji u Donbasu, u vezi sa novim "mirovnim planom". Ovo je na brifingu u sredu, 30. januara izjavio portparol generalnog… »

Si-En-En ponovo laže! Vojska Venecuele na udaru! Novi pokušaj velike obmane (foto/video)

Pravda 30.01.2019
Si-En-En je objavio video o "venecuelanskim vojnicima koji su prebegli" koji apeluju na američkog predsednika Donalda Trampa da ih naoruža da brane "slobodu" u Venecueli. - Kao venecuelanski vojnici, mi tražimo od SAD da nas podrže, u logističkom… »

Zaboravite na tablete za potenciju: Ovaj novi proizvod ga diže iz mrtvih

Pravda 30.01.2019
Ponekada kad smo gladni imamo neverovatnu želju da jedemo grickalice, pošto nam različiti ukusi pomažu da privremeno utolimo glad: grčka salata, luk, sir, pica, roštilj... Ali iako su izuzetno ukusni, nikada ne bi pomislili da mogu da budu i… »

Zapalite vaš seksualni život: Tri poze koje će vam doneti neverovatno zadovoljstvo!

Pravda 30.01.2019
Ako ste ambiciozni što se tiče seksualnih odnosa i želite da isprobate što više sa vašim parterom, ili vam je dosadilo da uvek isprobavate jedno te isto, onda ste na pravom mestu. U ovim pozama ćete sigurno uživati. Da li ćete ih isprobati za… »