Izvor: Telegraf/Beograd arhiva vesti 30.01.2019

Sa drugim delom januarske plate novo uvećanje za beogradske vaspitačice: Evo kolika će im sada biti zarada

Telegraf 30.01.2019
Njihova dnevnica će sa sadašnja 833 dinara porasti na 1.666 dinara od drugog polugodišta. Beogradski sekretar za obrazovanje i dečju zaštitu Slavko Gak najavio je da će zaposleni u predškolskim ustanovama u prestonici sa drugim delom plate dobiti i… »

Jeziva scena u centru Beograda: Kod Hotela "Balkan" pronađeno telo muškarca (video)

Telegraf 30.01.2019
Telo je pronašao policajac, a nalazilo se između automobila. Ispred hotela "Balkan" u Prizrenskoj ulici u Beogradu jutros oko 7.10 časova pronađeno je beživotno telo muškarca. - Polijacajac ga je pronašao između kola i pozvao nas - rekli su kratko… »

Zepterra: Stambeni kompleks savremene arhitekture i raskošnih zelenih površina

Telegraf 30.01.2019
Novi stambeni kompleks ZepTerra karakteriše kvalitet, komfor i bezbednost. Naš glavni grad biće bogatiji za savremeni stambeno - poslovni kompleks ZepTerra. Izgradnja počinje na proleće 2019. godine, na Novom Beogradu, u neposrednoj blizini poznatog… »

Beograd je dobio sedam novih kulturnih dobara, a među njima je i celo jedno naselje (foto)

Telegraf 30.01.2019
Nisu samo pojedinačne zgrade kulturno dobro. Pet novih kulturnih dobara u Beogradu u 2018. godini i već dva nova u januaru 2019. Na osnovu predloga odluka Zavoda za zaštitu spomenika kulture grada Beograda o proglašenju za spomenike kulture, Vlada… »

"Komšija, požar, požar": Mladić (27) zadobio teške opekotine lica i ruku u Ruzveltovoj ulici

Telegraf 30.01.2019
Susedi kažu da mladić tu živi sam i bez struje. Veliki požar izbio je jutros oko 6 sati u Ruzveltovoj ulici 9 u centru Beograda, u prostorijama u kojima živi mladić (27), koji je tom prilikom zadobio teške opekotine. On je prevezen u Kliniku za… »

Priština popušta, povlačenje taksi se očekuje u narednih nedelju dana? Analitičari tvrde: Haradinaj nema drugog izbora

Telegraf 30.01.2019
Već je jasno da Kosovo nema drugog načina osim ukidanja te mere - rekao je pollitički analitičar Faton Mehmeti. Pollitički analitičar Faton Mehmeti očekuje ukidanje nametnutih taksi na robu iz Srbije i BiH u narednih nedelju dana, nakon što se… »