Izvor: Vrele gume arhiva vesti 30.01.2019

Koenigsegg udružio snage sa kompanijom koja je nekad bila poznata pod imenom Saab

Vrele gume 30.01.2019
Koenigsegg je objavio da je udružio snage sa kineskom kompanijom NEVS (New Electric Vehicle Sweden), koja je ranije bila poznata pod imenom Saab. Kako navodce predstavnici kompanije Koenigsegg, novo strateško partnerstvo će omogućiti razvoj… »

Uskoro stiže restilizovani Audi A4 Allroad

Vrele gume 30.01.2019
Druga generacija modela Audi A4 Allroad će postati mnogo modernija, sudeći po najnovijim špijunskim fotografijama. Vizuleno, on će imati nove farove i zadnja svetla, širu masku (rešetku) hladnjaka i restilizovani branik. Zvaničnici kompanije se… »

Škoda objavila prve skice i tizer video za model Kamiq!

Vrele gume 30.01.2019
Nakon što je pre nekoliko dana i zvanično potvrdila da će se novi urbani krosover zvati Kamiq, kompanija Škoda je danas objavila i prve zvanične skice i tizer video za taj model. Na osnovu tih fotografija možemo videti kako će otprilike izgledati… »

Da li Hyundai Santa Fe može parirati ostalim modelima iz svog segmenta?

Vrele gume 30.01.2019
Potpuno redizajniran za 2019. godinu, Hyundai Santa Fe je namenjen onima kojima nije potreban i treći red sedišta, odnosno onima koji žele dodatni prostor u prtljažniku. Odlučujući da promeni nomenklaturu za ovaj model, Hyundai je preimenovao modela… »

Speedkore predstavio Dodge Charger EVO i Mustang Boss 302!

Vrele gume 30.01.2019
Speedkore je završio rad na svoja dva najnovija projekta. Jedan od njih je Dodge Charger Evolution iz 1970. godine čija je karoserija u potpunosti izrađena od ugljenikovih vlakana, a drugi je Ford Mustang Boss 302 iz 1970. godine konstruisan za slavnog… »

Italdesign najavio novi model za Sajam automobila u Ženevi!

Vrele gume 30.01.2019
Kompanija Italdesign će na ovogodišnjem sajmu automobila u Ženevi predstaviti potpuno nov automobil. Za njega je objavljen i prvi tizer na društvenim mrežama. Posted by Italdesign on Tuesday, January 29, 2019 Kratki video snimak najavljuje, čini se… »