Izvor: BizLife/Zabava arhiva vesti 13.02.2019

Zaljubljeni ili ne, predlog je da na dan ljubavi pogledate ove filmove

BizLife 13.02.2019
Foto: Promo Proslavite ljubav praveći najbolji užitak za sebe i svoje voljene – utonite u filmski svet! Pogledajte najlepše priče i prepustite se emocijama, jer 14. februar je pravo vreme za to. Za pravo opuštanje predlog je film „Jedi, moli… »

Ima jedno mesto gde se pogled na mobilni telefon naplaćuje

BizLife 13.02.2019
Foto: Pixabay Vlasnica jednog šabačkog restorana osmislila je nekoliko načina koji će pomoći njenim gostima da umesto virtuelnog, počnu da žive realni život. Ana Vasić vlasnica restorana „Divino“ najavila je „kaznene“ mere za goste koji… »

Da li ste čuli za engleski džin poreklom sa Pešteri?

BizLife 13.02.2019
Foto: Promo Zvezde privlače pažnju gde god da se pojave – a bude nam još draže da o njima čitamo ukoliko se, na primer, otkrije da su poreklom iz Srbije ili regiona. Međutim, nekada zvezde nisu isključivo ličnosti, već kvalitetni proizvodi… »

TV preporuka: Kolin Farel u ulozi ciničnog fotografa koji traga za ratnom istinom

BizLife 13.02.2019
Foto: Youtube OČI RATA Od 21.00 na TV O2. Mark Volš (Kolin Farel) je ciničan, bezobziran fotoreporter koji će shvatiti da nije spreman da sazna pravu cenu rata kada bude nateran da lično prisustvuje trijaži – procesu u kome se odlučuje ko će… »

Ovo su najbolji „ANTI-ljubavni“ filmovi idealni za Dan zaljubljenih – ako ste singl

BizLife 13.02.2019
Foto: Pixabay Dan zaljubljenih je sada već na samo jedan korak od nas. Za one koji imaju svog partnera i „pucaju“ od ljubavi i sreće, ima dosta predloga u vezi sa tim kako provesti ovaj dan. Tu je vrlo bogata paleta ponuda u restoranima, zatim, tu… »

Kuća čokolade kao inspiracija sa egzotičnih putovanja

BizLife 13.02.2019
Foto: BIZlife magazin Casachok je radionica u kojoj se prave praline i poslastice od čokolade. Nastala je iz želje da se kreiraju praline vrhunskog kvaliteta i jedinstvenog ukusa koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Inspiraciju su sakupljali na… »