Izvor: Domino magazin/Zabava arhiva vesti 13.02.2019

Zaleđeno kraljevstvo 2 – Prvi trailer

Domino magazin 13.02.2019
Zaleđeno kraljevstvo 2 stiže ove godine, tačnije 22. novembra. A sada je objavljen i prvi trailer za novi Frozen 2. Ana Elsa, Olaf i Kristof se vraćaju pet godina kasnije i naravno sve je u prepoznatljivom Dizni stilu. Let It Go… Let It Go…. mada… »

Iznenađenje za Dan zaljubljenih u Fashion Company

Domino magazin 13.02.2019
Kalendarski sve smo bliži proleću, zato treba iskoristiti izueztne povoljnosti u šopingu. U prodavnicama FASHION COMPANY startovalo je finalno sniženje na zimsku kolekciju, dok na Dan zaljubljenih 14.02. dobijate i -20% na prolećne komade. Odeću… »

Knjiga Vulkan izdavaštva + Raffaello dezert na poklon

Domino magazin 13.02.2019
U susret Danu zaljubljenih, Vulkan izdavaštvo je i ove godine pripremilo najlepše poklone za svoje čitaoce! Kupovinom jednog od tri najnovija romana na akciji u svim knjižarama Vulkan na poklon dobijate Raffaello – neodoljiv kremasti desert sa… »

Fila za proleće, leto 2019

Domino magazin 13.02.2019
Fila se vratila i to na velika vrata a kolekcijom za proleće, leto 2019 imaju tek velike planove. Tu su pre svega patike sa predimenzioniranim đonom koje će ostati aktuelne i za sezonu pred nama. Pored toga, prepoznatljivi Fila logo i pune crvena… »

Aladin dobio prvi trejler

Domino magazin 13.02.2019
Pogledajte prvi trejler za film Aladin koji stiže ove 2019 godine. Najbolje od svega je da će Vil Smit igrati duha Džinija. I biće plav, kao što se to i očekuje. Aladina igra Mena Massoud a film režira Gaj Riči što definitivno obećava. Sve… »

Najskuplji auto na svetu

Domino magazin 13.02.2019
Bugatti izgleda sprema najskuplji auto na svetu. Supercar Blog piše da rade na unikatnom modelu koji će koštati 16 miliona evra. Što je mnogo i dosta više od do sada najskupljeg novog automobila, Rolls Roycea Sweptaila, koji je dostigao 11,5 miliona… »

Sada postoji Dugme za seks

Domino magazin 13.02.2019
Evo zanimljivog koncepta koji ukazuje da je kraj sveta blizu. To je LoveSync, koji podrazumeva dva tastera, odnosno po jedan za svakog partnera. Kada ste raspoloženi za seks pritisnete ga. Ako je i vaš partner horny onda će i on pritisnuti taster i… »

Barbie u invalidskim kolicima

Domino magazin 13.02.2019
Mattel je ove nedelje najavio nove Barbie lutke. I imaju važnu stvar da saopšte svetu. Po prvi put u istoriji može da se kupi Barkiba u kolicima, kao i ona sa protetičkom nogom. Kompanija je rekla da tako žele da pokažu kako su lepota i moda… »

Koliko seks stvarno traje?

Domino magazin 13.02.2019
Mislite da seks traje satima, recimo kao u filmovima? Pa, ne baš. Doktor Justin Lehmiller je sproveo studiju i otkrio prosečno trajanje seksa kod većine parova. Predigra najčešće traje 12 minuta. Seks traje 14 minuta. Ali pazite ovo. Žene kažu da… »