Izvor: Jugmedia arhiva vesti 13.02.2019

Uz pretnju nožem opljačkao trgovca iz Leskovca

Jugmedia 13.02.2019
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu uhapsili su E.K. (28) iz Beograda zbog sumnje da je izvršio krivično delo razbojništvo. On se sumnjiči da je 29. januara ove godine na području Leskovca, u večernjim časovima uz pretnju… »

Vrh epidemijskog talasa gripa u Pirotu

Jugmedia 13.02.2019
Prema poslednjim informacijama Zavoda za javno zdravlje Pirot u minulih petnaestak dana od 15 briseva iz Pirotskog okruga poslatih na Institut za virusologiju Torlak potvrđeno je 12 slučajeva gripa iz svih uzrasnih grupa. Devet briseva je uzorkovano u… »

Demonstranti traže smenu direktora leskovačke bolnice i Doma zdravlja

Jugmedia 13.02.2019
Organizatori protesta #1od5miliona u Leskovcu dopunili su svoju listu zahteva zahtevajući hitnu smenu direktora Opšte bolnice Leskovac Nebojše Dimitrijevića i direktora Doma zdravlja Slaviše Božića. Direktor Opšte bolnice Leskovac Nebojša… »

Ukoliko Batut ne odluči drugačije, deca od ponedeljka ponovo u školskim klupama

Jugmedia 13.02.2019
Kalendar školskih aktivnosti osnovnih i srednjih škola, kao i početak drugog polugodišta, trebalo bi da se odvija po već utrvđenom planu, tačnije od ponedeljka 18. februara, ukoliko Institut za javno zdravlje Srbije “Dr Milan Jovanović Batut”… »

Svečano otvaranje izložbe “mera-granica” u Oficirskom domu u Nišu

Jugmedia 13.02.2019
U velikoj sali Oficirskog doma u Nišu, u četvrtak, 14. februara od 13.30 sati, biće svečano otvorena izložba “mera-granica” koju čine dela jedanaestoro umetnika različitih generacija iz Niša, a svi zainteresovani će imati priliku da posete… »

Vređali i fizički napali policajce

Jugmedia 13.02.2019
Policija je najpre privela S. L. (32) i G. T. (38) iz okoline Vlasotinca, a potom im je određen pritvor do 30 dana zbog sumnje da su najpre vređali pripadnike policije, a potom ih fizički napali, saopšteno je danas iz PU Leskovac. Sumnja se, kako se… »

Od početka godine u Jablaničkom okrugu prijavljeno 2.082 obolelih od gripa i oboljenja sličnih gripu

Jugmedia 13.02.2019
Prema podacima populacionog nadzora koji se sprovodi na području Jablaničkog okruga od strane Zavoda za javno zdravlje Leskovac, od početka godine zaključno sa današnjim danom, prijavljeno je ukupno 2.082 obolelih od gripa i oboljenja sličnih gripu… »

Leskovački đaci i na raspustu u školu, ali bez ocenjivanja

Jugmedia 13.02.2019
Petsto leskovačkih đaka zimski raspust provelo je aktivno i kreativno, zahvaljujući Zimskoj školi, koja je po prvi put organizovana u ovom gradu u prostorijama Centra za stručno usavršavanje. Koliko im je bilo zabavno, govore poruke ispisane na… »

MI I MI

Jugmedia 13.02.2019
Sin mi je pred kraj prošle godine napunio dvanaest godina. Iako je pametan i vispren, smatram, dete je, još uvek, u pravom smislu te reči. Često, kada bih video promenu raspoloženja, pogotovo kada je uznemiren, pokušavao sam da odgonetnem razlog, da… »

Gradonačelnik Leskovca bio privatno odsutan s posla

Jugmedia 13.02.2019
Ni Jugmedia nije dobila precizan odgovor na ranije, a i danas, postavljeno pitanje o višednevnom odsustvu s posla gradonačelnika Leskovca Gorana Cvetanovića, oko čega se digla prašina u medijima, ali smo došli do podatka da na ime službenih… »