Izvor: Jug press/Regioni arhiva vesti 13.02.2019

Uhapšen zbog razbojništva

Jug press 13.02.2019
LESKOVAC Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu uhapsili su E.K. (28) iz Beograda, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo razbojništvo. On se sumnjiči da je 29. januara ove godine na području Leskovca, u večernjim… »

Traže smenu direktora bolnice i Doma zdravlja i ostavku gradonačelnika

Jug press 13.02.2019
LESKOVAC Treći protest “1 od 5 miliona-šetamo za Leskovac -počelo je” se na društvenim mrežama najavljuje za 15.2. u 18h na platou Leskovačkog kulturnog centra. Organizatori kažu da su na postojeću listu zahteva dodali još dva: -Hitna smena… »

Uhapšeni vlasotinčani zbog ometanja policajaca, vređanje građana oprošteno?

Jug press 13.02.2019
LESKOVAC-VLASOTINCE Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu uhapsili su S. L. (32) i G. T. (38) iz okoline Vlasotinca, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti… »

Južne vesti dobile odgovor, JUGpress ne: Cvetanović na bolovanju ili na putovanju?

Jug press 13.02.2019
LESKOVAC Regionalna informativna agencija JUGpress još uvek nije dobila odgovore na pitanja koja smo u ponedeljak prosledili na mejl portparolke gradonačelnika Leskovca Gorana Cvetanovića Aleksandre Stojanović a glase: 1. Gde se nalazi gradonačelnik… »

Obijen hangar leskovačkog Aerokluba

Jug press 13.02.2019
LESKOVAC Za sada nepoznati počinioci obili su, tokom prošle nedelje, hangar leskovačkog Aerokluba „Saša Mitrović“ i iz njega poharali delove i opremu vrednu par hiljada evra, procenjuju u upravi ove sportske organizacije. Računajući sa tim da… »

Akcija „Zagrljaj za poneti”

Jug press 13.02.2019
VRANJE Povodom obeležavanja Dana zaljubljenih, aktivistkinje SOS Kutka za devojke Vranje, zajedno sa SOS Telefonom i Odborom za ljudska prava, u četvrtak,14. februara, organizuju akciju “Zagrljaj za poneti”. Cilj akcije je širenje svesti i… »

Promovisana knjiga “Jezičara” Ivane Petrović

Jug press 13.02.2019
LESKOVAC-GRDELICA Dom kulture u Grdelici organizovao je promociju knjige „Jezičara“ Ivane Petrović, koja je objavljena u izdanju Nove Naše reči. Autorka kaže da ne zna ko je zadovoljniji nakon promocije, ona sama ili publika. „Mogla sam da im… »

Reakcija direktorke Zdravstvenog centra na zahtev za ostavku

Jug press 13.02.2019
VRANJE Na poslednja dva, od tri, održana protesta građana u Vranju „1 od 5 miliona“ – „Vranje bez straha“ zatražena je ostavka kompletnog menadžmenta Zdravstvenog centra. Na pitanje kako komentariše to što su govornici na protestu, inače… »

Hoće da vrati stan državi a niko ne prihvata ključ

Jug press 13.02.2019
NIŠ Višeslav Milenković iz Niša želeo je da vrati ključ od stana koji je dobio na korišćenje pre 20 godina, odmah posle bombardovanja, ali ne zna kome treba da ga vrati, jer su ga svi kojima se obraćao odbijali. S druge strane želi da ozvaniči… »

Šta je gradonačelnik Leskovca rekao o hapšenju direktora bolnice

Jug press 13.02.2019
LESKOVAC Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović o hapšenju direktora Opšte bolnice Nebojše Dimitrijevića.… »