Izvor: Kurir/Automobili arhiva vesti 13.02.2019

Lada ili kako se V.Dj. Zaljubio u žiguli! Ah, silne ljubavi, a u nju gura prasiće i burad s naftom! Svašta tu može još da…

Kurir 13.02.2019
Lade smo se olako odrekli zarad novih limuzina. A spasla nas je sedamdesetih pa sve do kraja devdesetih godina, a najviše u vreme sankcija! Sad je V.DJ. spasava od zaborava. Ovo su sve dobre i loše strane ovog „aftamabilja“. Kurir.rs Kurir Autor… »

Dvostruka svetska premijera tojote: Novi ajgo X-style i X-cite zvanično će debitovati u Ženevi

Kurir 13.02.2019
Spoljni dizajn verzije X-style u znaku je bele karoserije, čiji je dinamičan karakter naglašen detaljima tamno narandžaste i narandžastim platnenim krovom sa Twist patentom otvaranja. Nastupajući Salon automobila u Ženevi obeležiće dvostruka… »

Premijum g-drive goriva kompanije nis: Saveznik automobila u borbi protiv zimskog minusa

Kurir 13.02.2019
U iščekivanju predstojećeg zimskog odmora, uveliko traju pripreme za putovanje. Bilo da smo ljubitelji skijanja i zimskih sportova ili samo želimo da u porodičnom okruženju uživamo u miru i tišini okruženi snežnim planinskim vrhovima, svima nam… »

Mercedesom na mercedese: Kurir na svetskoj premijeri nove V klase! Raskoš i superiornost konkurišu s klasi! Nova filozofija…

Kurir 13.02.2019
Mrtva trka je među mercedesima! Vladari luksuza, S klasa, GLE, E, C, A, CLA i ostala ekipa dobila je konkurenciju odakle se najmanje nadala. Upravo iz Štutgarta... Naslednik vijana, V klasa već ima drugu generaciju, koja je još raskošnija i… »