Izvor: Kurir/Kultura arhiva vesti 13.02.2019

Fanovi Bali-bega napali mu ženu: Trudna si na debelom minusu izašla bez rukavica! Ugrozila si i sebe i bebu! Evo šta su sve…

Kurir 13.02.2019
Supruga turskog glumca Buraka Ozčivita, srpskoj javnosti poznatiji kao Bali-beg, završila je u bolnici u sedmom mesecu trudnoće. Naime, glumica Fahrije Evdžen je zbog prehlade morala da prekine odmor i vrati se u Istanbul. Fanovi poznatog para bili su… »

Drhtao sam od straha okružen senkama: Naučio sam lekciju na sopstvenoj koži, a i koštalo me je! Osetio sam strah i nemoć…

Kurir 13.02.2019
Vodeći se značenjem simbolike svog imena koje zvoni na mir, Zvonimir Ðukić Ðule, frontmen grupe Van Gog, kroz život korača dostojanstveno i nenametljivo, zaustavljajući se uvek na onim mestima na kojima ga čekaju novi izazovi. Sa svojih pedeset… »

Molijerov Tartif nikad aktuelniji! Za autorski projekat Vuka Torbice traži se karta više!

Kurir 13.02.2019
Nakon izvođenja na velikoj sceni Narodnog pozorišta Sombor, gde je za vikend ekipu predstave publika pozdravila dugim ovacijama, komad "Tartif" Igora Vuka Torbice igraće se 19. februara u SNP u Novom Sadu. Autorski projekat Torbice u osnovi je zadržao… »

Povređen viktor Savić! Glumcu boravak u inostranstvu sasečen na pola: Sve je oteklo, ali... (foto)

Kurir 13.02.2019
Viktor Savić veliki je ljubitelj sportova na snegu, posebno skijanja. Međutim, zbog zadobijene povrede odmor mu je "presečen" na pola. Ipak, oteklo koleno nije mu zadalo velike muke. Zabrinutim fanovima javio se putem društvene mreže Instagram… »

Bila je u vezi sa glumcem, a onda je upoznala košarkaša i udala se za njega: Ljubavna priča Jelisavete i Tea je pod velom…

Kurir 13.02.2019
Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić postali su roditelji devojčice Petre tačno dve godine i dva meseca nakon što je počela njihova ljubavna priča, koja je u srpskim medijima odjeknula poput bombe. Glumica i košarkaš upoznali su se u decembru… »

Cela planeta bruji o njima! Hajdi Klum u 45. godini čeka 5 dete sa 17 godina mlađim muzičarem?!

Kurir 13.02.2019
Bivša manekenka i supermodel Hajdi Klum (45) je navodno ponovo trudna i to sa 17 godina mlađim muzičerem Tomom Kaulicom. O tome da je Hajdi trudna izlanuo se nemački dizajner koji sa manekenkom sedi zajedno u žiriju jednog šoua. Hajdi i Tom su se… »

Fil Kolins u invalidskim kolicima: Bez štapa ne može ni da ustane, ali se pevač ne predaje! (foto)

Kurir 13.02.2019
Fil Kolins (68) uslikan je nedavno u kolicima na sidnejskom aerodromu nakon nastupa. Popularni pevač izgledao je krhko i umorno, a uz sebe je imao i štap koji mu pomaže da ustane. Kolins na koncertima peva sedeći, a glas ga još dobro služi. Poznato… »

Kad legende sviraju, a publika horski peva: Lijepa Alma zablistala u Skenderiji

Kurir 13.02.2019
Zabranjeno pušenje u novom spotu ovekovečilo nezaboravne momente s rođendanskog koncerta u Sarajevu. Sve ruke su u vazduhu, svetla mobilnih telefona obasjavaju lica publike koja u transu horski prati bend. Na sceni su Sejo Sekson i Zabranjeno pušenje… »