Izvor: Kurir/Politika arhiva vesti 13.02.2019

Gojkovićeva o mogućim izborima: Nećemo se voditi ličnim, već interesima Srbije

Kurir 13.02.2019
Predsednica Skupštine Srbije i funkcionerka SNS Maja Gojković izjavila je danas da će prilikom odlučivanja o mogućim parlamentarnim izborima preovladati interesi Srbije, a ne lični osećaj dokazivanja da SNS ima podršku građana za politiku koju… »

SAD se Haradinaj oštro zamerio federiki: Mogerinijeva, ti si neprijatelj Kosova

Kurir 13.02.2019
TIRANA - Premijer privremenih prištinskih institucija Ramuš Haradijan izjavio je da Federiku Mogerini, visoku predstavnicu EU zaduženu za spoljnu politiku i bezbednost, svrstava na listu "neprijatelja" Kosova", zbog njene pozicije u dijalogu sa… »

Vučić o odnosima u regionu: Njima smeta što je Srbija snažnija

Kurir 13.02.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da zemljama u regionu smeta to što je Srbija snažnija. "Zašto se oni (mediji u regionu) raduju propasti Aleksandra Vučića, što sam im ja problem? Šta sam uradio protiv njih? Smeta im što je… »

Diploma tome Nikolića stigla u skupštinu! Doneo je Aleksandar Martinović da zapuši usta radikalima, a evo šta tačno piše…

Kurir 13.02.2019
Šef poslaničke grupe SNS Aleksandar Martinović pokazao je danas u Skupštini Srbije fotokopiju diplome bivšeg predsednika Srbije Tomislava Nikolića, jer, kako kaže, poslanici SRS stalno imaju potrebu da Nikolićevu "prebacuju" zbog diplome. "Ja do… »

Šokantna ispovest nemačkog vojnika! Nisam se borio za slobodno Kosovo i BiH, išao sam da ubijam Srbe! U suprotnom, sve bi…

Kurir 13.02.2019
Roland Bartecko je služio u Bundesveru, a onda se borio na strani Hrvata u Bosni i kasnije za UČK. Na Kosovu je robijao zbog bombaškog napada na srpsku delegaciju. Za Dojče vele govori o svojoj knjizi „Miris rata“. Da bih mogao da se nazovem… »

Times of israel o sramoti Sergeja trifunovća Veliča one koji su pomagali okupatorima Srbije u ubijanju hiljade Jevereja!

Kurir 13.02.2019
Izjava glumca i predsednika Pokreta slobodnih građana Sergeja Trifunovića, kojom vređa sve žrtve nacističkog režima veličajući zloglasnog Dimitrija Ljotića, osim osude Jevrejske opštine Beograd (JOB) i velikog dela javnosti, odjeknula je i u… »

Vuk i dana Drašković na meti hrvatske bande: Lopovi tipovali kuću lidera SPO, tražili zlato i novac!

Kurir 13.02.2019
Razbojnici pokušali da uđu kroz prozor, ali se razbežali čim se oglasio alarm u kući Draškovićevih. Lider Srpskog pokreta obnove (SPO) Vuk Drašković i njegova supruga Danica našli su se na meti lopova koji su im obili kuću u Beogradu sa namerom… »

Ekskluzivno! Boško Obradović posle odlaska na kanabe kod američkog ambasadora da traži podršku oterao srpskog domaćina…

Kurir 13.02.2019
Ekskluzivno! Boško Obradović posle odlaska na kanabet kod americkog ambasadora Kajla Skota da traži podršku prvo oterao srpskog domaćina profesora Miladina Ševarlića. Naime, lider Dveri Boško Obradović izbacio je profesora Miladina Ševarlića… »

Bivši predsednik našao posao: Boris Tadić prodaje kafu od mačjeg izmeta!

Kurir 13.02.2019
Boris Tadić odnedavno radi za kompaniju „ToJoy“ kineskog milijardera Lu Đunćinga, koga je upoznao dok je bio na čelu države. Bivši predsednik Boris Tadić konačno je našao novi posao! Kako otkriva Kurir, on je uplovio u ozbiljan biznis, i to… »

Savez za Srbiju puca po šavovima! Jeremić tera đilasovce: Izmislio krticu koja se tajno dogovara s Vučićem!

Kurir 13.02.2019
U Savezu za Srbiju sve je očiglednija netrpeljivost između Dragana Đilasa i Vuka Jeremića, iako redovno pozivaju na jedinstvo i zajedništvo. Jeremić je počeo javno da sumnjiči lidere opozicije, time i Đilasa, da bi mogli da sklope tajni dogovor s… »