Izvor: Morava info/Politika arhiva vesti 13.02.2019

SNS Čačak: Zašto se Dveri odriču profesora Ševarlića?

Morava info 13.02.2019
ČAČAK – Gradska organizacija SNS u Čačku oglasila se povodom odluke prof. dr Miladina Ševarlića, narodnog poslanika izabranog na listi Dveri, da ne bojkotuje sednice republičkog parlamenta. Saopštenje prenosimo u celosti: Svojim novim… »

Oštećen auto odbornika čačanske opozicije

Morava info 13.02.2019
ČAČAK – Odborniku Nove Srbije i portparolu gradske organizacije te stranke u Čačku Milanu Draškiću oštećen je automobil u noći između utorka i srede. Kada je jutros krenuo na posao, ispred zgrade je zatekao auto na čiju je šoferšajbnu… »

Prelević: Vučić može da sprovede lustraciju, ali neće

Morava info 13.02.2019
Nekadašnji koministar policije u prelaznoj Vladi nakon pada Miloševićevog režima Božo Prelević u svojoj izjavi za komentarpress.net kaže da lustraciju kao zahtev sa protesta “1 od 5 miliona“ može da sprovede Aleksandar Vučić, s obzirom da… »

Obradović: Blokadom autoputa do pravde za Staniku Gligorijević

Morava info 13.02.2019
ČAČAK – Svima dobronamernima je poznato da sam lično izraziti antifašista, kao i Dveri u celini, za razliku od Vučića čiji kult vođe i druge osobine SNS mnogo podsećaju na fašizam, izjavio je lider Dveri Boško Obradović, prenosi internet… »

Direktor Doma učenika i članica Gradskog veća na spisku čačanskih SNS botova

Morava info 13.02.2019
ČAČAK – Društvenim mrežama ovih dana viralno kruži spisak imena čačanskih SNS botova. Među njima su široj javnosti nepoznate osobe, ali neka od imena i te kako su prepoznatljiva. Boljim uvidom u spisak koji objavljujemo, mogu se pronaći imena… »