Izvor: N1 Info/Zabava arhiva vesti 13.02.2019

U engleskom safari parku stradala tigrica

N1 Info 13.02.2019
U poznatom engleskom safari parku smrtno je stradala amurska tigrica nakon borbe sa dva suparnika iz te retke vrste. Uprava safari parka Longleat saopštila je da je tigrica "Shouri" uginula nakon što se sukobila sa ženkom i mužjakom koje je omela u… »

Hotel inspirisan serijom "Igra prestola" napravljen od - snega i leda

N1 Info 13.02.2019
Ljubitelji serije "Igra prestola", na poslednju, osmu sezonu moraće do čekaju do aprila... Oni koji mogu da otputuju do Laponije, imaju priliku da i sami iskuse fantastični svet zmajeva, zombija, kraljeva i kraljica. Izvor: Agencije Zavirite u hotel u… »

Za Bila Kozbija zatvor "neverovatno iskustvo", najavio da će pisati o tome

N1 Info 13.02.2019
Bil Kozbi suprugu nije video od septembra, ali se s njom telefonom čuje tri puta dnevno, a zatvor smatra "neverovatnim iskustvom", kazao je njegov portparol Andrju Vajat za Njujork Dejli njuz. "Kaže da je to neverovatno iskustvo. Pomaže mu da bude… »

Kluni: Mediji progone Megan kao princezu Dajanu, a znamo kako se to završilo

N1 Info 13.02.2019
Mediji progone i uznemiravaju Megan Markl jednako kao majku njenog supruga, princezu Dajanu, a znamo kako se to završilo, kazao je glumac Džordž Kluni za australijski časopis Hu. Holivudski glumac, blizak prijatelj Megan Markl i princa Harija… »