Izvor: Radio 021/Politika arhiva vesti 13.02.2019

Brnabić: Kampanja Budućnost Srbije finansira se u skladu s ovlašćenjima predsednika

Radio 021 13.02.2019
Premijerka Ana Brnabić izjavila je da se kampanja "Budućnost Srbije" finansira u skladu s ustavnim ovlašćenjima Vlade i predsednika države. Na pitanje novinara kako se finansira kampanja i da li se iz budžeta koriste sredstva i iz koje budžetske… »

Ružić: Protesti su deža vi, građani će opet biti iznevereni

Radio 021 13.02.2019
Član Glavnog odbora SPS-a Branko Ružić izjavio je da postoji korelacija između protesta 1996/97. i protesta "Jedan od pet miliona" koji se trenutno održavaju u nekoliko desetina gradova u Srbiji, i da će očekivanja građana, kako je rekao, kao i… »

Olenik: Sa kolegama nezadovoljnim izborom Trifunovića osnivam novi pokret

Radio 021 13.02.2019
Kandidat na nedavno održanim izborima za predsednika Pokreta slobodnih građana (PSG) Aleksandar Olenik najavio je da će zajedno sa kolegama iz te organizacije, koji su nezadovoljni izborom Sergeja Trifunovića na predsednika PSG, formirati novi pokret… »

Šta predviđa ugovor o izručenju između Srbije i SAD

Radio 021 13.02.2019
Ugovorom o ekstradiciji između Srbije i SAD, o kome bi trebalo da se izjasni Narodna skupština, ne predviđa se izručenje ukoliko je reč o političkom krivičnom delu, piše "Politika", koja je imala uvid u tekst. Ugovor predviđa da dve zemlje, jedna… »

Restoran u Šapcu uveo novčane kazne za korišćenje mobilnih telefona

Radio 021 13.02.2019
Ana Vasić, vlasnica „Divino" lokala, želi da se ljudi što više druže, pa u program uvodi i karaoke, kao i stendap i književno veče. Za decu su tu mađionačar i "Ne ljuti se čoveče". Ana Vasić Restoran "Divino" promoviše druženje, a ne… »

Sloga: Ocena premijerke da je iskorenjeno ekstremno siromaštvo licemerna

Radio 021 13.02.2019
Sindikat "Sloga" ocenio je u saopštenju da su tvrdnje premjerke Ane Brnabić da je u Srbiji iskorenjeno ekstremno siromaštvo, kao i da je smanjena stopa rizika od siromaštva, veliko je licemerje, prezir i nipodaštavanje sopstvenog naroda. "Očigledno… »

Martinović u Skupštinu doneo kopiju Nikolićeve diplome

Radio 021 13.02.2019
Poslanici SRS ponovo su u skupštinskoj raspravi pokrenuli pitanje diplome bivšeg predsednika Srbije Tomislava Nikolića. Zbog toga je šef poslaničke grupe Srpske napredne stranke Aleksandar Martinović pokazao, kako je rekao, kopiju njegove diplome uz… »