Izvor: Sandžak haber arhiva vesti 13.02.2019

Prijepolje: Pronađeno beživotno tijelo u automobilu

Sandžak haber 13.02.2019
Prijepolje – U mjestu Strugovi između Prijepolja i Brodareva jutros oko 6 sati pronađeno je beživotno tijelo osobe stare oko 50 godina, saznaje agencija RINA.… »

Grad Novi Pazar dobitnik prve nagrade na Nacionanom takmičenju za primenu principa dobre uprave

Sandžak haber 13.02.2019
Odlukom Komisije za izbor najbolje prakse u oblasti primene principa dobre uprave na lokalnom nivou namenjenih jedinicama lokalne samouprave koje su u 2018. godini najviše doprineli razvoju i primeni principa dobre uprave na svojoj teritoriji, Grad Novi… »

Novi Pazar – Raška: Zaplenjeno 4.998 paklica cigareta

Sandžak haber 13.02.2019
U nastavku akcije suzbijanja sive ekonomije u prometu akciznih proizvoda, inspektori Poreske policije u koordinaciji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova oduzeli su 4.998 paklica cigareta bez akciznih markica. Cigarete su pronađene prilikom pregleda… »

Haos u prijepoljskom parlamentu, isključeni Gačević i Šantić

Sandžak haber 13.02.2019
Nakon verbalnog sukoba člana Opštinskog veća Milana Gačevića i odbornika SDP – a Izudina Šantića prekinuto je skupštinsko zasedanje. Sa sednice su udaljeni većnik Gačević i odbornik Šantić. Određena je pauza od 15 minuta.Nakon pauze… »

Za izradu projekata Grad izdvoja 70 miliona

Sandžak haber 13.02.2019
Gradonačelnik Novog Pazara, Nihat Biševac najavljuje intenzivnu građevinsku sezonu, ne samo kada je u pitanju realizacija zacrtanih planova, već i kada se radi o izradi projekata, za šta je iz gradske kase izdvojeno 70 miliona. Takođe, grad je… »

Ljajić: Razvoj aerodroma će povećati broj turista

Sandžak haber 13.02.2019
BEOGRAD – Koncesija beogradskog aerodroma Nikola Tesla, u okviru koje će biti prošireni njegovi kapaciteti, imaće veliki uticaj i na povećanje ukupnog turističkog prometa u Srbiji, izjavio je danas ministar trgovine, turizma i telekomunukacija… »

Hodžić: Zukorlić doneo kriminal i korupciju u Prijepolje

Sandžak haber 13.02.2019
Zbog svega što je učinio za Prijepolje, Rasimu Ljajiću, bi trebalo da se dodeli priznanje zaslužnog građanina. Za razliku od njega, Muamer Zukorlić deno je u ovaj grad samo kriminal i korupciju, kazao je tokom skupštinskog zasedanja Esad Hodžić… »

Vinter kup: Hamad i Fatma u Francuskoj

Sandžak haber 13.02.2019
Novopazarski teniseri Hamad Međedović i Fatma Idrizović otputovali su danas u Francusku, gde će od 15. do 17. februara predstavljati Srbiju na završnim turnirima Vinter kupa u uzrastu do 16 godina.Međedović je u timu sa Stefanom Popovićem i Lukom… »

Plavi sutra protiv Jezera

Sandžak haber 13.02.2019
Fudbaleri Novog Pazara odigraće sutra prvu kontrolnu utakmicu tokom priprema u Ulcinju, a rival od 14.00 biće im Jezero iz Plava, rečeno je u pazarskom prvoligašu.Dan kasnije u istom terminu Pazarcima predstoji duel s Igalom, dok je za 17. februar od… »

Trinkijeri: Mislim o Novom Pazaru

Sandžak haber 13.02.2019
Trener košarkaša Partizana Andrija Trinkijeri rekao je danas da njegova ekipa razmišlja samo o prvoj utakmici na turniru Kup Radivoja Koraća protiv Novog Pazara i ocenio da je Crvena zvezda favorit za osvajanje trofeja.“Iskustvo kaže ‘mali… »