Izvor: Srbija danas arhiva vesti 13.02.2019

Gruevski se oglasio iz azila: Albanac će na kratko biti predsednik Makedonije

Srbija danas 13.02.2019
Nikola Gruevski, bivši makedonski premijer koji je dobio azil u Mađarskoj kaže da će, zbog izbornog tajminga, aktuelni predsednik parlamenta, Albanac Taljat Džaferi na kratko biti predsednik Makedonije. Gruevski nije isključio mogućnost da je… »

Pročitajte pismo zbog kog se Milo trese od straha! Knežević otkriva dupli život Đukanovića, zadaje mu konačni udarac

Srbija danas 13.02.2019
Predsednik Atlas grupe Duško Knežević obratio se građanima Crne Gore otvorenim pismom u kojem je naveo da nije "ni mesija, ni oslobodilac, niti politički vođa", te da je njegovo da podseti "da nije normalno da jedan kontroliše narod, a ne narod… »

Traži obećanih 25.000 evra: Doveo sam policiju do mudžahedina, mogao je da me ubije! Oterali su me i rekli da nagrada nije…

Srbija danas 13.02.2019
Sadmir Tarić i Armin Karović tvrde da su policiji u nedelju dali ključnu informaciju koja je dovela do lociranja višestrukog ubice Edina Gačića zbog kojeg su proteklih osam dana strahovali svi stanovnici BiH. Sadmir u razgovoru ističe da se sve… »

Haos ispred spomenika Tuđmanu u Zagrebu: Sramota je da se diže spomenik zločincu! (video)

Srbija danas 13.02.2019
Zoran Erceg, koji je tokom ceremonije otkrivanja spomenika Franji Tuđamnu uzviknuo da je bivši hrvatski predsednik ratni zločinac, osuđen je danas na 15 dana zatvora, uslovno na 12 meseci. To znači da u idućih godinu dana ne sme da ponovi delo jer… »

Višestruki ubica bio spreman na obračun Gačić čekao policiju dobro opremljen i naoružan, vuna ga štitila od hladnoće

Srbija danas 13.02.2019
Policijski službenici i dva tužioca Tužilaštva Kantona Sarajevo završili su uviđaj kasno sinoć u Košćanu u blizini Hadžića gde je nakon višednevne potrage likvidiran ubica Edin Gačić. Bio je izuzetno dobro opremljen i naoružan kada je ušao… »

Da li ovo znači da se uskoro ukidaju takse?! Tači kod američkog ambasadora: "Ukloniti sve prepreke za dijalog "

Srbija danas 13.02.2019
Ambasador SAD u Prištini, Filip Kosnet, i tzv. predsednik privremenih prištinskih institucija, Hašim Tači, saglasili su se danas da je od vitalnog značaja uklanjanje svih prepreka za nastavak dijaloga sa Srbijom. - Kosovo i Sjedinjene Države imaju… »

Lako je i svi mogu: Stručnjaci otkrili: Ova 2 laka koraka sigurna su zaštita od hakovanja naloga

Srbija danas 13.02.2019
Svima dostpno! Najbolja zaštita od sajber pretnji je redovno ažuriranje softvera i što složenije lozinke, kaže direktor RATEL-a Vladica Tintor. On je za RTS rekao da pre 2016. godine oblast informacione bezbednosti uopšte nije bila regulisana, a da… »

Folcvagen za sirotinju: Niskobudžetni brend zvaće se Jetta

Srbija danas 13.02.2019
Proveren recept. VW grupa već godinama najavljuje lansiranje novog podbrenda jeftinih automobila za pojedina tržišta u usponu, kao što je kinesko. Kao i mnogi veliki svetski proizvođačli automobila, i Volkswagen ima zajedničku firmu sa kineskim… »

Pretnje odbornicima SNS u Gornjem Milanovcu na društvenim mrežama

Srbija danas 13.02.2019
Odbornicima SNS u parlamentu Gornjeg Milanovca upućene su pretnje putem društvenih mreža koje je Opštinski odbor te stranke osudio i okarakterisao kao poziv na linč. SNS je uz saopštenje u kome osuđuje pretnje dostavio i fotografije sa tim… »

Priveden i četvrti napadač na vaterpoliste Zvezde

Srbija danas 13.02.2019
Hrvatska policija privela i četvrtog osumnjičenog za napad na vaterpoliste Crvene zvezde u Splitu, javio je Dalmatinski portal. Priveden je 22-godišnjak iz Solina koji će posle ispitivanja biti predat pritvorskom nadzorniku. On će najverovatnije… »