Izvor: Studio B/Politika arhiva vesti 13.02.2019

Jovanović: Srbija ima pravo na parlament, bojkot diže tenzije

Studio B 13.02.2019
Jovanović je ponovio da se LDP neće odazvati pozivu lidera Saveza za Srbiju na bojkot rada parlamenta i poručio da Dragan Ðilas, Vuk Jeremić i Boško Obradović ne mogu da upravljaju LDP-om. Srbija u 21. veku ima pravo na parlament, a izlazak… »

Vučić u mačvanskom okrugu: Naša zemlja u razvoju ekonomije grabi krupnim koracima napred

Studio B 13.02.2019
Naša zemlja u razvoju svoje ekonomije grabi krupnim koracima napred, izjavio predsednik Vučić u nastavku kampanje Budućnost Srbije u mačvanskom okrugu. Predsednik obišao Bogatić, Loznicu, Ljuboviju, Krupanj, Koceljevu, Vladimirovce i Šabac. „Ma… »

Vučić: Idem u Minhen da se borim za Srbiju

Studio B 13.02.2019
Zadovoljan sam jer znam koliko sam se borio za bolji život građana Srbije, ali ima još dosta posla i fabrika koje treba otvoriti za ljude koji nemaju posla, rekao je predsednik Vučić, sumirajući utiske s početka kampanje Budućnost Srbije. Idem u… »

Putin u pismu Vučiću: Rusija ceni strateško partnerstvo sa Srbijom

Studio B 13.02.2019
Predsednik Rusije Vladimir Putin čestitao je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću Dan državnosti i istakao da zvanična Moskva visoko ceni odnose strateškog partnerstva sa Srbijom, te naglašava da se saradnja dveju zemalja dinamično razvija u… »

Martinović: Mojom greškom pušten stari spisak poslanika

Studio B 13.02.2019
Šef poslaničke grupe SNS Aleksandar Martinović rekao je da je njegovom greškom prilikom zakazivanja aktuelne sednice Skupštine Srbije pušten stari spisak poslanika SNS na kojem je nekoliko imena ljudi koji su u međuvremenu prestali da budu… »

Pretnje odbornicima SNS-a u G.Milanovcu

Studio B 13.02.2019
Odbornicima SNS u parlamentu Gornjeg Milanovca upućene su pretnje putem društvenih mreža, koje je Opštinski odbor te stranke osudio i okarakterisao kao poziv na linč. SNS je uz saopštenje u kome osuđuje pretnje dostavio i fotografije sa tim… »

Srbija ne menja svoju poziciju prema Venecueli i Maduru

Studio B 13.02.2019
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio da Srbija neće promeniti svoju poziciju prema Venecueli, kao ni stav prema predsedniku te zemlje Nikolasu Maduru. „Naš zvaničan stav jeste da je Venecuela prijateljska zemlja, da se ne mešamo u njihove… »

Predrag Jeremić: Opozicija gubi kompas

Studio B 13.02.2019
Predrag Jeremić, urednik portala embargo.rs, izjavio je gostujući u našem jutarnjem programu, da opozicija u Srbiji gubi kompas. Osim stalnih napada na predsednika Vučića, oni se međusobno svađaju i klevetaju vlastiti narod, kao što je u Sarajevu… »

Vulin i Čen Bo o odnosima dve zemlje i saradnji

Studio B 13.02.2019
Ministar odbrane Aleksandar Vulin poželeo je ambasadorki Kine Čen Bo mnogo uspeha u obavljanju nove dužnosti, uz uverenje da će tokom svog mandata doprineti daljem razvoju ukupne saradnje u oblasti odbrane između Srbije i Kine, kao što je to njen… »

Vesić:Pismo SAD-a Prištini-još jedna pobeda politike Vučića

Studio B 13.02.2019
Član Predsedništva Srpske napredne stranke Goran Vesić izjavio je da pismo “visokih zvaničnika Sjedinjenih američkih država prištinskim liderima predstavlja još jednu pobedu politike Aleksandra Vučića”. “Oštro pismo SAD kosovskim lidera… »