Izvor: Telegraf/Politika arhiva vesti 13.02.2019

Veliki preokret u Prištini: Haradinaj spreman da razmotri suspenziju taksi

Telegraf 13.02.2019
Ova informacija usledila je nakon što su SAD uputile oštro pismo prištinskim liderima. Premijer privremenih kosovskih institucija Ramuš Haradinaj spreman je da na dnevni red sednice vlade stavi pitanje suspenzije taksi na robu iz Srbije ako to neko od… »

Premijerka Brnabić odgovorila kako se finansira kampanja "Budućnost Srbije"

Telegraf 13.02.2019
- Pravi se tema od nečega što nije tema. Ne znam kakvo je posebno finansiranje potrebno za tu kampanju - rekla je Brnabić. Kampanja "Budućnost Srbije", koju vodi predsednik Aleksandar Vučić, finansira se u skladu sa ustavnim ovlašćenjima Vlade… »

Hvala vam na toplom prijemu, koji je priređen meni i delegaciji u Beogradu: Putin poslao pismo Vučiću (foto)

Telegraf 13.02.2019
Pismo je uručio ambasador Rusije u Beogradu. Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je ambasadora Ruske Federacije Aleksandra Čepurina, koji mu je uručio pismo predsednika Vladimira Putina, saopštila je Služba za saradnju sa medijima… »

Boško Obradović se odriče jednog poslanika: Ne slaže se sa njegovom odlukom

Telegraf 13.02.2019
Iskakanje je za nas apsolutno neprihvatljivo i neće biti tolerisano - ističe se u saopštenju. Poslanička grupa Srpskog pokreta Dveri saopštila je danas da nestranački poslanik Miladin Ševarlić više ne može biti član tog poslaničkog kluba, zato… »

Teško mogu da šetam pored onih koji nose transparente ''peder i lezbejka prodaju Kosovo'': Jovanović o protestima i…

Telegraf 13.02.2019
Iz skupštine ću izaći onog trenutka kada budem siguran da ovaj narod ne zaslužuje da ima skupštinu, a ja mislim da to još nije tako - istakao je Jovanović. Predsednik LDP-a Čedomir Jovanović ponovio je da neće da "podvija rep" i da izađe iz… »

Čim vas čovek napusti o njemu pričate sve najgore, bio sam vam najbolji, a sada sam majmun: Martinović i Radeta u klinču…

Telegraf 13.02.2019
Verbalni sukob poslanika naprednjaka i radikala. Poslanici Srpske radikalne stranke ponovo su danas u skupštinskoj raspravi pokrenuli pitanje diplome bivšeg predsednika Srbije Tomislava Nikolića zbog čega je šef poslaničke grupe Srpske napredne… »