Izvor: Tračara/Zabava arhiva vesti 13.02.2019

Porodila se Jelisaveta Orašanin: Evo kako se zove dete

Tračara 13.02.2019
Glumica Jelisaveta Orašanin i košarkaš Miloš Teodosić postali su roditelji. Jelisaveta se porodila u Los Anđelesu. Ona je na svet donela devojčicu kojoj su dali ime Petra. Glumica i košarkaš nisu se oglašavali na društvenim mrežama, ali je… »

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak, 14. februar 2019. godine

Tračara 13.02.2019
Srećan vam Dan zaljubljenih! Danas Venera neće biti naročito prisutna, recimo da smo prepušteni sami sebi… Mars danas ulazi u Bika i izlazi iz Ovna. Od danas će stvari teći nešto sporije, i teže će se zaustavljati! Razumno trošenje energije… »

Zaljubljeni u šoping: 48 sati sjajnih šoping popusta u Rajićeva Shopping Centru

Tračara 13.02.2019
Mali znaci pažnje prema našim voljenima uvek su divan gest i način da im ulepšamo dan. Pustite da pokloni pričaju vaše najlepše ljubavne priče. Ove godine, za sve vas zaljubljene u šoping, praznik će trajati dva dana u okviru 48 sati sjajnih… »

Poklonite svet u šoljici kafe

Tračara 13.02.2019
Nakon užurbanog radnog dana često smo u situaciji da zaboravljamo na sebe i nama najbliže. Nismo uvek u mogućnosti da odvojimo vreme za svoje trenutke uživanja koji iako traju veoma kratko, često izostanu. Postoje dani kada treba sebi da ugađamo i… »

Kim Kardashian tužena za 100 miliona dolara

Tračara 13.02.2019
Kim Kardashian West uskoro će se naći na sudu, nakon što ju je programer koji je trebalo da sarađuje sa njom na čuvenoj Kimojis aplikaciji tužio za 100 miliona dolara. Naime, David Liebensohn tvrdi da je trebalo da postane Kimin poslovni partner… »

Rihanna prodaje skupocenu vilu na Beverli Hillsu

Tračara 13.02.2019
Iako je svoju skupocenu i luksuznu vilu od nekoliko miliona dolara i nekoliko hiljada metara kvadratnih na Beverli Hilsu kupila tek pre tri godine, odnosno 2016. , Rihanna je već stavila na prodaju, i to zbog provalnika na čijoj je meti ova ekskluzivna… »

Johhny Depp zbog prostitutki morao da promeni hotel u Beogradu

Tračara 13.02.2019
Johnny Depp trenutno u Beogradu snima film Minamata, a njegove obožavateljke na sve moguće i nemoguće načine pokušavaju da dođu do njega – a izgleda da im to polazi za rukom. Upravo su one razlog zbog kojih je slavni glumac morao da promeni hotel… »