Izvor: Vrele gume arhiva vesti 13.02.2019

BMW X3 M i X4 M i zvanično predstavljeni!

Vrele gume 13.02.2019
BMW je danas i zvanično predstavio modele X3 M i X4 M! Oba modela počeće da se proizvode u aprilu. Za ubrzanje od 0 do 96 km/h im je potrebna samo 4,1 sekunda. Modele BMW X3 M i X4 M pokreće novi twin-turbo šestocilindarski agregat radne zapremine… »

Senatorka SAD želi zakon koji će zaštititi ljude koji spašavaju životinje iz automobila

Vrele gume 13.02.2019
Jedna senatorka iz Sjedinjenih Američkih država je predložila da se donese novi zakon. Taj zakon bi štitio građane, koji provable u automobil da bi spasili životinje u opasnosti, od privatnih tužbi. Ime senatorke je Kej Kirkpatrik, a po njenom… »

Osveženi Mitsubishi ASX premijerno u Ženevi!

Vrele gume 13.02.2019
Mitsubishi će na Sajmu automobila u Ženevi predstaviti restilizovani ASX. Iako nije reč o potpuno novom modelu, promene su i te kako vidljive. Zapravo, ovo je najveže osveženje kroz koje je Mitsubishi ASX prošao od kada je premijerno predstavljen… »

Jetta postaje novi podbrend VW grupacije!?

Vrele gume 13.02.2019
Još od kada je niskobudžetni brend Dacia, čiji je vlasink francuski Renault, počeo sa ostvarivanjem profita kruže glasine da i VW grupacija namerava da lansira svoj niskobudžetni brend na pojedinim tržištima. Po svemu sudeći, taj brend će se na… »

Poznati novi detalji o SkyActiv-X agregatu modela Mazda3!

Vrele gume 13.02.2019
Mazda polako počinje da otkriva tajne o svom SkyActiv-X agregatu. Ovaj agregat je debitovao kod modela Mazda3, a poseduje revolucionarnu SPCCI tehnologiju (Spark Controlled Compression Ignition). Da podsetimo, SPCCI je tehnologija koja donosi jedinstveni… »

Škoda u Ženevi predstavlja novi konpcet po imenu Vision iV

Vrele gume 13.02.2019
Po svemu sudeći, Kamiq neće biti jedina novina koju će nam Škoda predstaviti na Sajmu automobila u Ženevi. Naime, češki proizvođač automobila je juče objavio prve dizajnerske skice novog konpcet modela. Taj koncept je nazvan Vision iV, a reč je… »

Maserati Alfieri stiže 2020. godine!

Vrele gume 13.02.2019
Čini se da prelepi Maserati Alfieri ipak neće biti jedan od onih koncepta FCA grupacije koji nikada nisu stigli do fabričke trake i serijske proizvodnje. Predstavnici ove kompanije su naveli da će pretprodukcijska proizvodnja početi 2020. godine… »