Izvor: IndeksOnline arhiva vesti 20.02.2019

Partnerka Ane Brnabić rodila sina

IndeksOnline 20.02.2019
BEOGRAD – Partnerka predsednice vlade Ane Brnabić, Milica Đurđić, porodila se danas u Beogradu, saznaje Blic. Milica Đurđić je rodila dečaka, a porođaj je protekao u najboljem redu, saznaje Blic u kabinetu premijerke Brnabić. Kako saznaje… »

Danas pretežno sunčano, temperatura do 15 stepeni

IndeksOnline 20.02.2019
BEOGRAD – U Srbiji će ujutro ponegde biti magla i slab mraz. Pre podne pretežno sunčano, posle podne prolazno naoblačenje, ali će se zadržati suvo. Vetar slab i umeren, na istoku i jak severozapadni. Jutarnja temperatura od -5 do 4 C, najviša od… »

Danas isplata za nezaposlene

IndeksOnline 20.02.2019
NOVI PAZAR – Redovna novčana naknada za nezaposlene, za januar, biće isplaćena danas, saopštila je Nacionalna služba za zapošljavanje (NSZ). Ta naknada biće isplaćena preko Poštanske štedionice. Privremena novčana naknada za januar ove godine… »

Potvrđeno prisustvo virusa AH1N na severu Kosova

IndeksOnline 20.02.2019
MITROVICA – Prisustvo virusa gripa AH1N1 potvrđeno je u zoni nadležnosti Zavoda za javno zdravlje Kosovska Mitrovica (sever Kosova i srpske enklave južno od Ibra ), ali broj obolelih od oboljenja sličnih gripu u odnosu na prošlu nedelju nije u… »

Poverenica: Pretnje Bošnjacima nedopustive i zabrinjavajuće

IndeksOnline 20.02.2019
BEOGRAD – Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković upozorila je danas da su veoma opasne i zabrinjavajuće pretnje koje su stigle na adresu Sandžačkog odbora za zaštitu ljudskih prava i sloboda u Novom Pazaru u kojima se muslimanima… »

Radovi na rekonstrukciji novopazarske gimnazije

IndeksOnline 20.02.2019
NOVI PAZAR – Radovi na rekonstrukciji zgrade Gimnazije u Novom Pazaru trebalo bi da počnu krajem ove i budu završeni do početka nove školske godine, najavio je danas koordinator projekta Faruk Suljević. On je radiju Sto plus rekao da će radovi… »

NOVI PAZAR: Respiratorne infekcije hvataju maha

IndeksOnline 20.02.2019
NOVI PAZAR – Ovih dana posebno je aktuelna tema vezana za grip. U Novom Pazaru na sreću nije proglašena epidemija gripa ali je povećan broj pacijenata koji se javljaju izabranom lekaru zbog respiratornih infekcija. Iako je Zavod za javno zdravlje ove… »

NOVI PAZAR: Slab odziv za sistematski pregled budućih prvaka

IndeksOnline 20.02.2019
NOVI PAZAR – Sistematski pregledi za upis dece u prvi razred osnovne škole počeli su 30.januara i trajaće do 20.marta. S obzirom da je zaključno sa današnjim danom pregledano manje od jedne trećine budućih prvaka, iz Dečijeg dispanzera pozivaju… »

Ljajić: Krajem aprila potvrda Srbije na evroazijskom tržištu

IndeksOnline 20.02.2019
BEOGRAD – Krajem aprila Međuvladin savet trebalo bi da potvrdi otvaranje evroazijskog tržišta za Srbiju koje broji više od 180 miliona potrošača, rekao je potpredsednik Vlade Srbije i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić. On… »

Kosovska policija zaplenila kamion robe sa teritorije centralne Srbije?

IndeksOnline 20.02.2019
LEPOSAVIĆ – Kosovska policija prekršila je sporazum o kretanju u pograničnom pojasu i ilegalno ušla na teritoriju centralne Srbije odakle je zaplenila jedan kamion sa robom, tvrdi vlasnik tog kamiona, S.D. Iz Kosovske policije nema zvaničnog… »