Izvor: Jug press arhiva vesti 20.02.2019

Počelo funkcionisanje elektronskih usluga Gradske uprave Vranje

Jug press 20.02.2019
VRANJE U skladu sa aktivnostima Vlade Republike Srbije usmerenim ka digitalizaciji svih javnih servisa i Zakona o elektronskoj upravi Gradska uprava Grada Vranja obaveštava građane da je od danas počelo postavljanje elektronskih usluga lokalne… »

Narodna stranka o razgraničenju

Jug press 20.02.2019
LESKOVAC Narodna stranka Leskovac najoštrije osuđuje plan Aleksandra Vučića i njegovih koalicionih partnera o “razgraničenju” sa južnom srpskom pokrajinom Kosovom i Metohijom, saopšteno je danas. “Kosovo i Metohija nije stranačko pitanje, to… »

SNS povodom Svetskog dana socijalne pravde nosio pomoć

Jug press 20.02.2019
LESKOVAC “Danas se obeležava svetski dan socijalne pravde. Cilj obeležavanja ovog dana je da se probudi svest kod svih ljudi o značaju iskorenjenja siromaštva, povećanja zaposlenosti, obezbeđivanju odgovarajućih uslova za kvalitetan rad, bez… »

Miletić: Izmestiti naplatnu rampu iz Malče u Prosek

Jug press 20.02.2019
NIŠ Izmestiti naplatnu rampu iz Malče u Prosek, rekonstruisati lokalni put od Vrežinskog bulevara do Malčanske Petlje i prugu od Niša do Zaječara, predlaže predsednik Ujedinjene seljačke stranke i narodni poslanik Skupštine Srbije Milija… »

U Nišu manje obolelih od gripa, podaci i dalje tajna

Jug press 20.02.2019
NIŠ Lekari Doma zdravlja i direktor ove ustanove tvrde da grip u Nišu jenjava, a kako kaže dr Milorad Jerkan, direktor niškog Doma zdravlja, to se vidi po smanjenom broju pacijenata koji se svakodnevno javljaju lekarima ove zdravstvene ustanove… »

Zdravković: Godinama predlažemo vlastima besplatan prevoz za penzionere

Jug press 20.02.2019
LESKOVAC Mi već 7-8 godina pokušavamo da našim penzionerima obezbedimo povoljniji gradski i prigradski prevoz, kaže za JUGpres predsednik leskovačkog Udruženja penzionera Bratislav Zdravković. ” U nekim gradovima je to postalo besplatno, ali mi… »

Filipović zatražio da se ukine porez na poljoprivredu i da mu se dostave imena vlasnika bilborda

Jug press 20.02.2019
LESKOVAC Reklamirajući povredu poslovnika šef odborničke grupe Jedinstvene Srbije Nenad Filipović izneo je neke mane e Parlamenta, i naglasio da će on i njegova odbornička grupa kao opozicija učestvovati u radu sednice, jer je “ovo jedino mesto… »

Sednica Skupštine grada završena do 12 sati

Jug press 20.02.2019
LESKOVAC Dvdesetdeveta sednica Skupštine grada danas je završena do 12 sati jer joj nisu prisustvovali opoziciioni odbornici iz “odborničke grupe “Za Leskovac zajedno” i Demokratske stranke pa je o tačkama dnevnog reda diskutovao samo Nenad… »

Leskovčani četvrti na prvenstvu Srbije u streljaštvu

Jug press 20.02.2019
LESKOVAC-SMEDEREVO Na Juniorskom prvenstvu Srbije „A“ program vazdušnim oružjem, koje je održano u Smederevu 16. i 17. februara, ekipa Streljačkog kluba “GT” iz Leskovca je osvojila 4. mesto u disciplini Standardni vazdušni pištolj… »

Stojiljković: U potrazi za pravdom

Jug press 20.02.2019
BEOGRAD (Prof.dr Zoran Stojiljković) Danas je 20. februar, međunarodni dan socijalne pravde. Urediti društveni život u skladu sa načelima pravde, jednakosti i slobode je večiti i nedosegnuti ideal. Najveće revolucije i izvršene su u ime borbe za… »