Izvor: Morava info/Politika arhiva vesti 20.02.2019

Obradović: Ko prizna nezavisno Kosovo sledi mu najmanje 10 godina robije

Morava info 20.02.2019
ČAČAK – Izjava ministra spoljnjih poslova Ivice Dačića da je razgraničenje zvanična politika Vlade Republike Srbije po pitanju KiM je najveći skandal na srpskoj političkoj sceni u poslednjih sedam godina koliko traje ova vlast, ocenio je lider… »

Jugović: Bojkotom čačanske Skupštine Boško Obradović izvršio političko samoubistvo

Morava info 20.02.2019
ČAČAK – Bivši potpredsednik Pokreta socijalista i član Grdaskog veća Čačka Bratislav Jugović ocenio je kao loš potez Dveri i njihovog lidera Boška Obradovića da bojkotuju sednice čačanske Skupštine. – Bojkot parlamenta u Čačku je… »

Parezanović: Predstavnici opozicije ni sami ne znaju zašto bojkotuju gradsku Skupštinu

Morava info 20.02.2019
ČAČAK – Poverenik SNS u Čačku i narodni poslanik te stranke Marko Parezanović ocenio je da predstavnici opozicije ni sami ne znaju zbog čega su odlučili na bojkot čačanske Skupštine. On smatra da su samo odbornici Dveri za skupštinskom… »

Puškić: Disciplinski postupak protiv Noga vođen po pravilima; Nogo: Pokušaj eliminacije stranačkog konkurenta

Morava info 20.02.2019
ČAČAK – Borko Puškić, predsednik Izvršnog odbora Dveri izjavio je da je Disciplinska komisija stranke formirana u skladu sa Statutom i da je disciplinski postupak protiv Srđana Noga pokrenut i vođen po pravilima. – Činjenica da je Srđan Nogo… »

Dveri će podizati dnevnice za pripremne sednice, Nova Srbija neće, smatraju da bi to bilo nemoralno

Morava info 20.02.2019
ČAČAK – Odbornici Dveri podizaće dnevnice za pripremne sednice gradske Skupštine, iako su odlučili da bojkotuju lokalni parlament. To je na konferenciji za novinare izjavio šef odborničke grupe ove stranke Aleksandar Tanasković. – Interna akta… »