Izvor: Plus online arhiva vesti 20.02.2019

Počela isplata naknada nezaposlenima

Plus online 20.02.2019
Nacionalna služba za zapošljavanje saopštila je da će, preko Poštanske štedionice, danas biti isplaćena redovna novčana naknada nezaposlenima za januar ove godine. Privremena novčana naknada za januar 2019. godine nezaposlenima izvan teritorije… »

Aktuelna epidemiološka situacija gripa u Pirotskom okrugu

Plus online 20.02.2019
Na osnovu epidemiološkog nadzora nad gripom u sezoni 2018/2019 praćenjem oboljenja sličnih gripu i gripa u 4., 5. i 6. kalendarskoj nedelji beleži se porast tih oboljenja, dok se u 7. nedelji beleži blagi pad tih oboljenja. Od 07.01.2019. do… »

Uručena Sajamska priznanja i nagrade za najbolju kratku priču na 20. Salonu knjige i grafike u Pirotu

Plus online 20.02.2019
Dan pre završetka 20. Salona knjige i grafike upriličena je dodela Sajamskih priznanja i nagrada za najbolju kratku priču. Na samom početku direktor Doma kulture, Miško Ćirić, zahvalio je svima koji su pomogli da se održi Salon knjige i grafike i… »

Projekat “Sopotska petlja” urađen, čeka se građevinska dozvola i početak radova

Plus online 20.02.2019
Izgradjom trase autoputa na Koridoru 10 Niš – Dimitrovgrad ugašena je postojeća petlja kod mesta Sopot koja je bila važna veza za efikasnije odvijanje saobraćaja prema Knjaževcu, Staroj planini i saobraćaj lokalnog stanovništva. Na ovaj problem… »

Razmišljanje, s povodom! Dokle više “copy paste novinari”?! Naslovi net “otkrili” termostate na Gradini!!!

Plus online 20.02.2019
Danas su predstavnici medija potpisali Ugovore u sufinansiranju. Svako registrovano javno glasilo kod APR-a imalo je pravo da konkuriše projektom. Prema propozicijama projekat ne sme da bude deo programske šeme već posebno uradjen za Konkurs. U ovom… »

Tribina “Srbija u XXI veku – Da li gubimo budućnost ako zaboravimo prošlost”

Plus online 20.02.2019
Institut za globalnu politiku i geostrateška istraživanja iz Beograda organizuje tribinu SRBIJA U XXI VEKU DA LI GUBIMO BUDUĆNOST AKO ZABORAVIMO PROŠLOST IZ SEĆANJA U BUDUĆNOST Vreme: četvrtak 21. februara 2019. godine u 18 sati Mesto: Pirot, hotel… »

Međunarodna konferencija – Značaj rumunskog predsedavanja Evropskom unijom za Srbiju i Zapadni Balkan

Plus online 20.02.2019
Na poziv Centra za spoljnu politiku i Hanns Seidel fondacije, Vladica Tošić, zamenik predsednika Skupštine Grada Pirota i kopredsednik Euroregiona Nišava, učestvovao je u radu međunarodne konferencije:,,Značaj rumunskog predsedavanja Evropskom… »

Dobro je što je Goran Lazarević doveo Trajal u Pirot! Osim dobre igre oba tima, imali smo i šta još da naučimo!

Plus online 20.02.2019
Trening utakmica Pirot : Radnički – Trajal Kruševac 0:0 Gradski stadion Radnički : Cvetanović, Vlajković, Dojkić, Marković, Mančić, Tolić, Pobolić, Veličković, Spasić, Stojković, Ćirković Igrali su i : Koković, Djordjević, Lučić… »

Pirotski srpskoligaš Radnički danas igra četvrtu trening utakmicu protiv prvoligaša, kruševačkog Trajala!

Plus online 20.02.2019
Trening utakmica Pirot: FK Radnički – FK Trajal Kruševac Gradski stadion, 14 časova Ekipa Marka Vidojevića ima danas najtežu proveru u okviru priprema za nastavak prvenstva Srpske lige. Na Stadion kraj Nišave dolazi ekipa Trajala, član Prve lige… »

Raspisani izbori na svim nivoima u FSS

Plus online 20.02.2019
Odbor za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije, na sednici održanoj 18. februara 2019. godine, doneo je Odluku o raspisivanju izbora u Fudbalskom savezu Srbije. Odluka o raspisivanju izbora Radi sprovođenja izbora u fudbalskim savezima i… »