Izvor: Politika/Hronika arhiva vesti 20.02.2019

Uhapšeno pet osoba zbog izvoza stranog voća u Rusiju

Politika 20.02.2019
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za borbu protiv korupcije, uhapsili su pet osoba koje su osumnjičene da su uvozile voće iz Grčke, izrađivali za njega lažnu dokumentaciju i potom ga, kao proizvode srpskog porekla, prodavali na… »

Poginuo rudar u Resavici

Politika 20.02.2019
DESPOTOVAC - Rudar Mile Škorić (52) poginuo je jutros u rudniku uglja Resavica. Do nesreće je došlo kada se na rudara urušila veća količina uglja, prenosi ta televizija. Odmah su angažovane sve službe kako bi izvukle rudara, otkopali su ugalja i… »

Potraga za Čabom Derom i zbog ubistva u Amsterdamu (VIDEO)

Politika 20.02.2019
Holandska policija osumnjičila je Čabu Dera (38) iz Čantavira kod Subotice, državljanina Srbije i Mađarske, srpskoj javnosti poznatog zbog ubistva Nebojše Markovića (37), izvršenog u Beogradu u januaru trenutku dok je žrtva pokušala da u gepek… »

Srpski osuđenici u Austriji uskoro kazne služe u domovini

Politika 20.02.2019
Ministri pravde Austrije i Srbije Jozef Mozer i Nela Kuburović razmatrali su danas mogućnosti da državljani Srbije osuđeni u Austriji, kao i državljani Austrije osuđeni u Srbiji, služe zatvorske kazne u svojim domovinama. Na bilateralnom sastanku… »

Putnik napao vozača autobusa hrvatskog Čazmatransa u Novom Sadu

Politika 20.02.2019
NOVI SAD – Jedan putnik fizički je danas napao vozača međugradskog autobusa hrvatskog prevoznika Čazmatrans, na stanici u Novom Sadu, prenosi Beta. „Putnik iz autobusa prevoznika Čazmatrans, hrvatskih registarskih oznaka, udario je više puta… »

Za ubistvo u „Zipi” 35 godina zatvora

Politika 20.02.2019
Sreten Nikolić osuđen jer je ubio Damjana Dragojlovića i zbog ranjavanja gostiju kafića. Valjevo – Valjevac Sreten Nikolić (25) osuđen je na jedinstvenu kaznu zatvora od 35 godina zbog ubistva sugrađanina Damjana Dragojlovića (25) i nanošenja… »