Izvor: RINA arhiva vesti 20.02.2019

Milanovčanka preminula od gripa u Kragujevcu

RINA 20.02.2019
Gornji Milanovac (RINA) - Milanovčanka (60) prva je žrtva gripa u toj opštini. Ona je prema rečima direktora Opšte bolnice u Gornjem Milanovcu Predraga Šutića primljena 7. februara u tu ustanovu sa blažom kliničkom slikom. „Iz preventivnih… »

Janković: Aktivna saradnja na unapređenju ravnopravnosti i sprečavanju diskriminacije

RINA 20.02.2019
Gornji Milanovac - Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković posetila je Gornji Milanovac, gde je posle sastanka sa predsednikom opštine Dejanom Kovačevićem, sa kojim je razgovarala o unapređenju ravnopravnosti građana u ovoj opštini… »

Kovačević: Gornji Milanovac uskoro dobija modernu pristupnu saobraćajnicu i kružni tok

RINA 20.02.2019
Gornji Milanovac – Na sastanku sa ministarkom građevine, saobraćaja i infrastrukture Zoranom Mihajlović, predsednik opštine Gornji Milanovac, Dejan Kovačević dogovorio je realizaciju bitnih infrastrukturnih projekata. “Počelo se sa izradom… »

Prošlo je 126 godina od Goračićke bune

RINA 20.02.2019
Lučani - Na današnji dan navršava se 126 godina od Goračićke bune, kada je narod Goračića, Živice, Guberevaca i Rasovca braneći Ustav, narodna prava i "slobode zlatne" pružio otpor represivnom režimu dinastije Obrenović, i liberalnoj Vladi… »

Zgrada duhova u centru Lučana i dalje nedovršena - ministrastvo traži investitora

RINA 20.02.2019
Lučani - Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Zorana Mihajlović, obišla je Opštinu Lučani i sa čelnicima Moravičkog okruga održala sastanak na temu infrastrukturnih projekata važnih za ovaj kraj… »