Izvor: Studio B arhiva vesti 20.02.2019

Split:Ponovo osvanuli ustaški simboli

Studio B 20.02.2019
U splitskom naselju Kman jutros su osvanuili nacistički i ustaški grafiti, koje je na zidu jedne zgrade išarao nepoznati počinioc. Dalmatinski portal prenosi da su o tome obaveštene gradske službe, ali da građani nisu mogli da ih sačekaju pa su… »

Zajednička sednica vlada Srbije i RS 28. februara

Studio B 20.02.2019
Vlade Republike Srpske i Srbije održaće zajedničku sednicu u Beogradu 28. februara, a teme dnevnog reda se još usaglašavaju. U vladi RS su rekli da će sigurno biti razmotren napredak u realizaciji zajedničkih projekata i mogućnosti za… »

Rebalansom budžeta 35 miliona evra za nova vozila GSP-a

Studio B 20.02.2019
Odbornici Skupštine Beograda razmatraće na sednici, zakazanoj za ponedeljak, 25. februar, rebalans gradskog buddžeta koji predviđa izdvajanje 35 miliona evra za nabavku novih vozila za GSP „Beograd”, kao i subvencije za „Gradsku čistoću” za… »

Lavrov: Zapad na grub način uvlači zemlje Balkana u NATO

Studio B 20.02.2019
Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov smatra da Zapad na grub način gura zemlje Balkana da postanu članice NATO-a ne osvrćući se na narode ovih država. „Zapad nastavlja sa svojom drskom politikom uvlačenja ovog regiona u NATO u potpunosti… »

Trajno rešen problem sa grejanjem u OŠ „Stefan Nemanja”

Studio B 20.02.2019
Problem sa grejanjem u Osnovnoj školi „Stefan Nemanja” na Senjaku trajno je rešen gasifikacijom ove škole, koja je završena tokom zimskog raspusta, izjavio je gradski sekretar za obrazovanje i dečju zaštitu Slavko Gak. – Škola je priključena… »

Agencija: Vučić u kampanji „Budućnost Srbije“ nije prekršio zakon

Studio B 20.02.2019
Predsednik Republike Aleksandar Vučić nije prekršio Zakon o Agenciji za borbu protiv korupcije aktivnostima u okviru kampanje „Budućnost Srbije“, sapštila je Agencija, povodom prijave koja je podneta toj instituciji. „Kako se u konkretnoj… »

Od danas srpski proizvodi sa KiM u Srbiji

Studio B 20.02.2019
Prvi rafovi sa proizvodima srpskih proizvođača sa Kosova i Metohije otvoreni su u Novom Sadu, kao i Kosmetski kutak, u centru Novog Sada, gde će biti predstavljani srpski proizvodi sa Kosova i Metohije. Kosmetski kutak otvorili su šef vladine… »

Uskoro aplikacija o kvalitetu vazduha u Beogradu

Studio B 20.02.2019
Građanima će uskoro biti na raspolaganju aplikacija zahvaljujući kojoj će moći blagovremeno da se informišu o kvalitetu vazduha, ali i preporukama ukoliko dođe do prekoračenja zagađujućih materija u vazduhu. Poslednja merenja pokazala su… »

Izložba povodom 100 godina od dolaska ruske emigracije u Srbiju

Studio B 20.02.2019
Ambasador Ruske federacije u Srbiji Aleksandar Čepurin otvorio je u Pozajmnom odeljenju Biblioteke grada Beograda izložbu „Izgnanici bez svoje volje“ o ruskim piscima u emigraciji, priređenu povodom 100 godina od dolaska ruske emigracije u Srbiju… »

EU dodatno da utiče na Prištinu da povuče jednostrane poteze

Studio B 20.02.2019
EU da uloži dodatne napore kako bi Prištinu navela da povuče jednostrane poteze, kojim dovodi u opasnost mir i stabilnost u regionu, preneo je svoja očekivanja predsednik Vučić šefu Delegacije EU, ambasadoru Semu Fabriciju , sa kojim se sastao… »