Izvor: Telegraf/Hronika arhiva vesti 20.02.2019

Srbi prevarili Ruse: Uz lažne papire preprodavali grčko voće kao srpsko, privedeno 59 osoba

Telegraf 20.02.2019
Kompanijama uhvaćenim u prevari biće apsolutno onemogućen dalji izvoz poljoprivrednih proizvoda. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su pet osoba koje su osumnjičene da su uvozile voće iz Grčke, izrađivali za njega lažnu… »

Tragedija u rudniku Resavica: Poginuo rudar kada se sručio ugalj na njega

Telegraf 20.02.2019
Istraga o nesreći je u toku. Rudar Mile Škorić (52) poginuo je jutros u rudniku uglja Resavica, javlja Pink. Do nesreće je došlo kada se na rudara urušila veća količina uglja, prenosi ta televizija. Odmah su angažovane sve službe kako bi izvukle… »

Srpska narko-banda osuđena na 75 godina u Austriji: Najveće kazne dobili "glavni električar", vođe klana i ljubavnica…

Telegraf 20.02.2019
Banda je u Austriju dovodila, za uzgoj kanabisa, baštovane iz Srbije, kojima je dala velike plate, a koji su dobili sada kaznu u trajanju do dve do tri i po godine zatvora. Sud u Beču proglasio je krivim 21 optuženog u postupku vođenom protiv srpske… »

Plaćenog ubicu sa Banovog brda traže i Amsterdam i Budimpešta: Prošle godine hladnokrvno likvidirao još dve žrtve (foto)…

Telegraf 20.02.2019
Holandska policija opisala je Dera kao čoveka visokog 1,60 metara sa obrijanom glavom, a pretpostavljaju da je koristio lažni identitet. Čaba Der (38), osumnjičen da je 5. januaru na Banovom brdu ubio Nebojšu Markovića (37), još izmiče pravdi, a… »