Izvor: RINA arhiva vesti 27.02.2019

Uhapšen zbog krađe bakra u Valjaonici

RINA 27.02.2019
Užice - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Užicu rasvetlili su 14 krivičnih dela teška krađa u „Valjaonici bakra“ Sevojno i uhapsili P.K. (47) iz Užica, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio ova krivična dela, saopšteno je… »

USPRS beleži 20 godina od osnivanja: Borba se nastavlja za svako radno mesto i za svaku školu

RINA 27.02.2019
Čačak - Unije sindikata prosvetnih radnika Srbije (USPRS) i Sindikat obrazovanja Čačak organizovao je danas redovnu godišnju konferenciju. Inače, Svetosavskim balom u Čačku započeta je jubilarna godina u kojoj Unija obeležava 20 godina od… »

Obradović: Da li je zakon u Srbiji isti za sve?

RINA 27.02.2019
Čačak – Lider Dveri, Boško Obradović osudio je hapšenje Jelene Miletić, majke šestoro maloletne dece jer je odbila da vakciniše svoju decu. Obradović je upitao da li je onda zakon u Srbiji isti za sve. „I dalje nisu pronađeni oni koji su… »

Hoteli u Ivanjici na tenderu sa poboljšanjem

RINA 27.02.2019
Ivanjica – Agencija za osiguranje depozita u Beogradu oglasila je, kao stečajni upravnik Nove Agrobanke, prodaju imovine u Ivanjici koja pripada toj finansijskoj kući. Reč je o hotelima „Park” čija je procenjena vrednost 1.877.000 evra i… »

Mihajlovićeva: Aerodrom „Morava“ 28. juna spreman za prve avione

RINA 27.02.2019
Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, prof. dr Zorana Mihajlović, obišla je danas zajedno sa ministrom odbrane Aleksandrom Vulinom Aerodrom “Morava” i poručila da će Kraljevo, posle Beograda i… »