Izvor: Tango Six arhiva vesti 27.02.2019

Potpisan zapisnik o pregledu i stanju nepokretnosti „Morave“; Mihajlović: Civilni deo aerodroma operativan od 28. juna

Tango Six 27.02.2019
Ministri Aleksandar Vulin i Zorana Mihajlović obišli su danas kompleks aerodromske zgrade Aerodroma Morava u Kraljevu, gde su prisustvovali potpisivanju zapisnika između komandanta 98. vazduhoplovne brigade RV i PVO Dejana Vasiljevića i direktora… »

Postignuta početna operativna sposobnost na indijskom lakom višenamenskom borbenom avionu Tedžas

Tango Six 27.02.2019
Prošle srede, tokom održavanja vazduhoplovne izložbe Aero India 2019, indijski laki višenamenski borbeni avion Tedžas (Tejas) konačno je dobio poslednje odobrenje vazduhoplovnih vlasti za upotrebu u indijskim vazduhoplovnim snagama. Svečanoj… »

Vazduhoplovni savez Srbije proglasio svoje najbolje sportiste za 2018. godinu; Dodeljene dve statue „Zlatni orao“

Tango Six 27.02.2019
Vazduhoplovni savez Srbije danas je u prostorijama Aero-kluba proglasio najbolje vazduhopovne sportiste za prethodnu godinu, saopšteno je iz Saveza. Pored najboljih vazduhoplovnih sportista, proglašeni su i najuspešniji po posebnim vazduhoplovnim… »

Novi detalji o beloruskim MiG-ovima: radar, rakete i serijski brojevi

Tango Six 27.02.2019
Na internet sajtu poznatog britanskog časopisa Air Forces Monthly koji se bavi vojnom avijacijom, juče je objavljena vest o tome da je Belorusija predala Srbiji 4 lovačka aviona MiG-29. Auto teksta, vojno-politički komentator Aleksandar Radić, izneo… »

Od juna Rajanerom dva puta nedeljno iz Podgorice za Barselonu

Tango Six 27.02.2019
Kompanija Rajaner juče je objavila početak letova iz Podgorice za Barselonu, pri čemu će letovi biti obavljani dva puta nedeljno sa početkom od juna, stoji na sajtu tog avio-prevoznika. Kako navode, ti letovi deo su Rajanerovog proširenog… »