Zabava arhiva vesti 27.02.2019

Danska: Kakvog je ukusa pivo staro 113 godina

BBC News 27.02.2019
Gajba piva bila je sakrivena u podu nekadašnje pivnice u Danskoj. Tokom renoviranja nekadašnje zgrade pivnice u danskom gradu Viborgu, građevinski radnici pronašli su gajbu piva starog više od jednog veka. Pivo, proizvedeno pre 113 godina u danas… »

Izglasano: Venecija počinje da naplaćuje ulaz turistima

Radio 021 27.02.2019
Gradske vlasti Venecije glasale su danas za početak naplaćivanja "ulaznica" posetiocima za istorijski centar grada kako bi mogle da obezbede sredstva za njegovo održavanje. Gradski čelnici su velikom većinom glasova podržali odluku o naplaćivanju… »

Poslanici zabrinuti – ćerka Putinovog portparola radi u Evropskom parlamentu

Danas 27.02.2019
Vest da ćerka Dmitrija Peskova, portparola predsednika Rusije Vladimira Putina, volontira u Evropskom parlamentu zabrinula je poslanike. Jelisaveta Peskova radi za francuskog desničara Emerika Šoprada. Stažiranje je započela u novembru prošle godine… »

Reditelj Lik Beson oslobođen optužbi za silovanje

Radio 021 27.02.2019
Francusko tužilaštvo oslobodilo je reditelja Lika Besona optužbi za silovanje, nakon što ga je bivša devojka prijavila za seksualno zlostavljanje. Protiv Besona je, međutim, pokrenuta nova preliminarna istraga, pošto ga je za seksualno… »

Odabrano šest finalista „Beovizije“!

RTS 27.02.2019
U finale festivala „Beovizija“, na kojem će biti odabran predstavnik Srbije na 64. „Pesmi Evrovizije“, plasirali su se Aleksandra Sekulić, Saška Janks, Nataša i Una, Ivan Kurtić, „Vonder strings“ i Ivana Vladović i Sofija Perić… »

Šta su večerali Tramp i Kim?

Dnevnik 27.02.2019
HANOJ: Lideri SAD i Severne Koreje, Donald Tramp i Kim Džong Un uživali su tokom večere u azijskim specijalitetima, prenose mediji. Tako su se na meniju našli račići, marinirano meso i povrće, ali i čokoladna torta i voćni punč. Prema meniju… »

Imao je 268 grama kad je došao na svet: Mali heroj posle 5 meseci stigao kući sa 3.238 grama i potuno je zdrav! (video)

Kurir 27.02.2019
Beba koja je prevremeno rođena u Japanu sa samo 268 grama puštena je kući iz bolnice sa 10 puta većom težinom i nema zdravstvenih problema, saopštila je univerzitetska bolnica Keio u Tokiju. Posle petomesečnog boravka na odeljenju neonatologije… »

HAOS U STUDIJU: Voditeljka Parova POTPUNO IZGUBILA kontrolu i udarila gosta!

Svet 27.02.2019
Voditeljka Parova Slađana Petrušić nasrnula je na goste u emisiji Ninu Prlju i Tina Mlivića. Nekadašnji učesnici Parova Nina i Tin bili su njeni gosti u emisiji “Upoznajte Parove” nakon čega je došlo do svađe, a potom i do fizičkog… »

Darko Lazić ide u zatvor ako ne plati kaznu od 2.000 evra!

Svet plus 27.02.2019
Pevač Darko Lazić ide u zatvor ako ne plati kaznu od 2.000 evra! Protiv njega je podneta krivična prijava za izazivanje saobraćajne nesreće 23. oktobra prošle godine na putu kod Brestača u kojoj je teško povređen. Protiv pevača Darka Lazića… »

Evrovizija ove godine bez Ukrajine

Dojče vele 27.02.2019
Ukrajinska pevačica Maruv neće učestvovati na Izboru za pesmu Evrovizije koje se ove godine održava u Tel Avivu. Ukrajinski javni servis je terao da potpiše ugovor u kojem joj određuje gde ne sme da peva (u Rusiji). Ukrajina, kako stvari zasad… »