Izvor: InfoKG arhiva vesti 02.03.2019

Više od 1700 budućih prvaka u Kragujevcu priprema se za upiš u školu

InfoKG 02.03.2019
Služba za zdravstvenu zaštitu predškolske dece Doma zdravlja Kragujevac sprovodi pregled i vakcinaciju dece za polazak u osnovnu školu kod izabranog lekara u Centralnom dečijem dispanzeru, i dečijim dispanzerima – ogranak Aerodrom, Bresnica i… »

Nagrađeni pobednici HEMIJADE, cilj da se populariše ova prirodna nauka

InfoKG 02.03.2019
Dom učenika srednjih škola Kragujevca organizovao je deseto jubilarno takmičenje iz hemije za učenike svih razreda srednjih škola koji stanuju u nekom od domova regiona pod nazivom Hemijada. Učestvovalo je 48 đaka iz Požarevca, Kostolca, Jagodine… »

InfoKG vas vodi u POZORIŠTE

InfoKG 02.03.2019
Portal InfoKG čitaocima je podelio 3x2 besplatne ulaznice za višestruko nagrađivanu predstavu "Četiri brata" koja se u Knjaževsko-srpskom teatru igra 5. marta od 20 sati. Predstavu „Četiri brata” je po tekstu Radovana Tišme režirao Dragan… »

Ćuretove pustolovine: MOJA JUŽNA AMERIKA (Dvanaesti deo)

InfoKG 02.03.2019
Kragujevčanin Dušan Đurić Ćure, poznat kao veliki ljubitelj putovanja, otisnuo se u novu avanturu, a ovog puta o svojim pustolovinama nam piše iz Južne Amerike. Kao i na dosadašnjim putovanjima, Ćure piše u dahu, kad "ugrabi" koji minut između… »

Juniorska reprezentativka Teodora Veličković pojačala ŽRK "Radnički"

InfoKG 02.03.2019
Juniorska reprezentativka, Nišlika Teodora Veličković (17), koja pokriva pozicije sva tri beka, pojačala je redove Ženskog rukometnog kluba "Radnički 1964". "S obzirom na to da smo neposredno pred početak prvenstva ostali bez teže povređene… »

Osnaživanje mladih iz hraniteljskih porodica

InfoKG 02.03.2019
U Centru za porodični smeštaj i usvojenje je održana završna konferencija u okviru projekta "Nismo sami – osnaživanje mladih iz hraniteljskih porodica" na kojoj su predstavljene realizovane aktivnosti i rezultati. Za šest meseci kroz program je 12… »

Psiholog i psihoterapeut o temama panika i anksioznost

InfoKG 02.03.2019
"Panika i anksioznost" naziv je predavanja psihologa i psihoterapeuta Božice Vuksanović Đuričić i Nine Mićović, koje će biti održano večeras od 19 sati u Kontakt galeriji SKC-a. - Zašto su problemi u vezi sa panikom, fobijama i anksioznošću… »