Izvor: Ritam grada Kg arhiva vesti 02.03.2019

Održan i deveti protest “1 od 5 miliona” u Kragujevcu (FOTO) (VIDEO)

Ritam grada Kg 02.03.2019
Devetu subotu za redom građani Kragujevca protestom su izrazili nezadovoljstvo stanjem u državi i gradu. Kao i prethodnih subota više hiljada građana okupilo se na platou Robne kuće “Beograd”, odakle se, centralnim gradskim ulicama, šetalo do… »

Rukometaši Radničkog gostuju u Žitorađi

Ritam grada Kg 02.03.2019
Nakon stopostotnog starta prolećne polusezone, kragujevačke rukometaše čeka novi izazov. Radnički 1964 u nedelju 3. marta u 13. kolu Super B lige za muškarce gostuje Žitorađi, ekipi koju je pred svojom publikom jesenas savladao rezultatom 40:23… »

Sinoć održan protest u Rekovcu, večeras šetnja u Kragujevcu

Ritam grada Kg 02.03.2019
Pod sloganom – “Levač nije mečkina rupa”, sinoć je održana prva protestna šetnja u Rekovcu. Na protestu u Rekovcu govorili su Nebojša Veljković Guja, jedan od organizatora protesta u Kragujevcu i penzioner Slobodan Boba Stefanović, koji je… »

Najveće interesovanje turista za “Arsenal”, “Fića fest”, rakijske i vodičke ture

Ritam grada Kg 02.03.2019
Najveće interesovanje posetilaca na 41. Sajmu turizma u Beogradu, kada je u pitanju turistička ponuda Kragujevca, vladalo je za manifestacije u Kragujevcu, Arsenal i Fića fest, za rakijske i vodičke ture, kao i za vikend u Kragujevcu uz posetu… »

Kragujevački studenti posetili ambasadu SAD

Ritam grada Kg 02.03.2019
Savez studenata Pravnog fakulteta Univerziteta u Kragujevcu organizovao je, kako navodi u saopštenju, istorijsku posetu ambasadi Sjedinjenih američkih država. “Prvi put u istoriji fakulteta neko je primljen u ambasadu SAD gde je ambasador Kajl Skat… »