Izvor: Srbija danas arhiva vesti 02.03.2019

"Biću prvi grčki premijer koji će posetiti Skoplje" Cipras najavio novi projekat za zbližavanje sa Severnom Makedonijom

Srbija danas 02.03.2019
Grčki premijer Aleksis Cipras je tokom obraćanja na četvrtom ekonomskom forumu u Delfiju rekao je da će biti prvi grčki premijer koji će zvanično posetiti Skoplje, zajedno sa poslovnom delegacijom, a kasnije najavio formiranje visokog saveta za… »

Predsednik se obratio građanima na Instagramu: Poslao im važnu poruku, a onda započeo sa odgovaranjem na pitanja…

Srbija danas 02.03.2019
Predsednik Aleksandar Vučić odgovaraće danas na pitanja građana na svom instagram nalogu "Budućnostsrbijeav". Predsednik Srbije Aleksandar Vučić počeo je da odgovara na pitanja građana i to će činiti u vremenskom periodu od 11 do 13 sati… »

Vesić otvorio sajam zapošljavanja u Rakovici: Najvažnija bitka koju vodimo je bitka za radna mesta

Srbija danas 02.03.2019
Zamenik gradonačelnika rekao je na otvaranju da je u Beogradu zaključno sa jučerašnjim danom bilo 75.884 nezaposlenih, odnosno 10,02 odsto, dok je 2013. godine bilo 120.000 nezaposlenih. U gradskoj opštini Rakovica danas se održava sajam… »

Beograđani se odužuju srpskom velikanu – Ulica Dobrice Ćosića umesto Zadarske

Srbija danas 02.03.2019
Predlog da se Zadarska ulica u Beogradu preimenuje i ponese ime našeg istaknutog pisca Dobrice Ćosića samo je jedan od načina da se Beograđani oduže ovom srpskom velikanu, izjavila je Andrea Radulović, predsednica Komisije za spomenike i nazive… »

Bahatost prelazi granice! Albanac provocira dvoglavim orlom na aerodromu: Obezbeđenje hitno reagovalo! (video)

Srbija danas 02.03.2019
Nesvakidašnja scena zabeležena je ovih dana na aerodromu u Podgorici, kada je jedan Albanac po sletanju u glavni grad Crne Gore pokazao dvoglavog orla, simbola velike Albanije, a na to je burno reagovao radnik obezeđenja! Naime, sve je to kamerom… »

Deca sa Paga se oporavljaju, lekari optimistični, a šta će biti sa roditeljima?

Srbija danas 02.03.2019
Zdravstveno stanje devojčice sa Paga, koja se leči od povreda u KBC Zagreb i dalje je stabilno, a ostalo troje, koji se leče u zadarskoj bolnici, dobro su i oporavljaju se prema očekivanjima, nakon što ih je 28. februara njihov otac, Josip Rođak… »

Skandal u Novom Sadu: Trifunović poručio studentima da su u gov**ma, a autonomašima da im se "se*e u usta fašistička"

Srbija danas 02.03.2019
U Novom Sadu u petak uveče je održan protest na platou ispred Srpskog narodnog pozorišta, a protestima su se pridružili i neki studenti Univerziteta u Novom Sadu. Glumac Sergej Trifunović, predsednik Pokreta slobodnih građana, uputio je niz uvreda… »

Suze same teku! Sin Olivera Ivanovića na očevom grobu imao srceparajuću poruku za tatu - reči kidaju dušu (foto)

Srbija danas 02.03.2019
Potresne scene. Supruga ubijenog Olivera Ivanovića, Milena Ivanović i njihov sin Bogdan izašli su danas na Oliverov grob, a na Zadušnice. View this post on Instagram “Мама, направи питу са јабукама за тату и… »

Spektakularan početak Dana Darka Rundeka u Beogradu

Srbija danas 02.03.2019
Provod zagarantovan. Manifestacija "Dani Rundeka u Beogradu", koja obuhvata pet koncerata od 1. do 7. marta u različitim prostorima Doma omladine i sa drugačijim repertoarom i postavama, spektakularno je počela u petak uveče u rasprodatoj dvorani… »

Majstorija: Pavkov doneo izjednačenje Zvezdi (VIDEO)

Srbija danas 02.03.2019
Crveno-beli stigli do gola. Uspela je Crvena zvezda da dođe do izjednačenja u 159. Večitom derbiju. Na isteku 73. minuta, kada se malo ko nadao, Milan Pavkov je uhvatio volej iskosa nadomak šesnaesterca, i uz pomoć stative smestio loptu u mrežu… »