Izvor: BizLife arhiva vesti 08.03.2019

Tomanović: Svi danas osuđeni su kolateralna šteta kampanje protiv Miškovića

BizLife 08.03.2019
Foto: Delta Holding Veće Specijalnog suda u Beogradu proglasilo je danas krivim predsednika kompanije Delta Holding Miroslava Miškovića i njegovog sina Marka za poresku utaju. Mišković je osuđen zbog podstrekivanja na poresku utaju na zatvorsku… »

Dodatnih 20% popusta od 8. do 10. marta – nike outlet u Fashion Parku!

BizLife 08.03.2019
Foto: Promo Povodom Dana Žena u Fashion Parku od osmog do desetog marta možete kupovati uz dodatnih 20 odsto POPUSTA NA CEO ASORTIMAN! Popust se primenjuje na već snižene outlet cene. Opremite sebe najkvalitetnijim komadima za trening! Radno vreme… »

Priština „preregistrovala“ Trepču

BizLife 08.03.2019
Foto: Beta/AP_Visar Kryeziu U Kosovskoj agenciji za registraciju preduzeće Trepča registrovano je kao akcionarsko društvo. Time su, prema ranije usvojenom Statutu te kompanije, privremene prištinske institucije postale vlasnik 80 odsto, a zaposleni 20… »

Filip Moris prva korporacija u svetu koja je dobila sertifikat jednakih plata

BizLife 08.03.2019
Foto: Pixabay Kompanija „Filip Moris“ (Philip Morris) saopštila je danas da je prva multinacionalna korporacija u svetu koja je dobila sertifikat „Jednaka plata“ (Equal-Salary) koji potvrđuje da ta kompanija obezbeđuje jednake naknade za… »

Miodrag Kostić dobitnik zlatnog znaka Crvenog krsta Srbije

BizLife 08.03.2019
Foto: Promo Crveni krst Srbije, na predlog Crvenog krsta Novog Sada, dodelio je priznanje Zlatni znak Miodragu Kostiću, predsedniku MK Group. Ova nagrada Miodragu Kostiću dodeljena je na sednici skupštine Crvenog krsta Srbije na kojoj je istaknuto da… »

Pet kompanija zainteresovano za Komercijalnu banku

BizLife 08.03.2019
Foto: Promo Mesec dana nakon što je odabran savetnik za izbor partnera za Komercijalnu banku, interesovanje za njenu kupovinu pokazalo je pet investitora, piše „Blic“, a prenose agencije. Tri su strateške kompanije koje već imaju iskustvo u… »

Kako podstaći veću produktivnost zaposlenih?

BizLife 08.03.2019
Foto: Promo Način uređenja kancelarijskog prostora, u očima poslovnih partnera, definiše sliku o vašoj kompaniji. San svakog poslodavca je da bude okružen vrednim ljudima voljnim da svakodnevno daju svoju maksimum. Da li je to zaista moguće ili je… »

Predstojeći vikend je u znaku sjajnih filmova

BizLife 08.03.2019
Foto: promo Žene su uvek bile, jesu i biće inspiracija za mnoga umetnička dela, a među njima i filmove. U čast dragim damama, ovog vikenda će biti prikazana sjajna ostvarenja kinematografije. Na međunarodni Dan žena, uživajte u visokobudžetnoj… »

Keltska i srpska srednjevekovna crkvena umetnost na Sava Promenadi

BizLife 08.03.2019
Foto: Promo Sunčani prolećni dani su iza ugla, a uzbudljivim avanturama na otvorenom kompanija Belgrade Waterfront ide u susret bogatim vizuelnim doživljajem na jednom od omiljenih beogradskih šetališta. Sava Promenada će, od subote 9. marta… »

Spring Calling – modna sezona počinje!

BizLife 08.03.2019
Foto: Promo Aktuelna kolekcija Faktory by Boško predstavljena je na događaju pod nazivom Spring Calling na kojem je najavljen i prolećni Perwoll Fashion Week, čija je glavna misija promocija autorskog modnog dizajna. Boško Jakovljević nam je za ovu… »