Izvor: Glas Zapadne Srbije arhiva vesti 08.03.2019

Policajci podelili ruže sugrađankama u znak pažnje

Glas Zapadne Srbije 08.03.2019
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, prilikom redovne kontrole saobraćaja, čestitali su danas širom Srbije svojim sugrađankama Osmi mart - Dan žena, poklanjajući im cveće kao mali znak pažnje. Policijski službenici saobraćajne policije… »

RTK u odlučujućoj borbi za javni interes građana, traže podršku medijskih udruženja

Glas Zapadne Srbije 08.03.2019
Kragujevac - Građanima Kragujevca i Šumadije potreban je medij koji čuva profesionalne standarde, kulturni rečnik, slobodu mišljenja, objektivno i uravnoteženo informisanje. Uz ovu ocenu na jučerašnjem sastanku podružnice Sindikata novinara… »

Boško Obradović: Država mora da sačuva nacionalne medijske brendove

Glas Zapadne Srbije 08.03.2019
Čačak - Reagujući na ponuđenu Medijsku strategiju, koja će se uskoro naći pred Vladom Srbije a koja predviđa gašenje Tanjuga i izlazak države iz Politike i Večernjih Novosti što će značiti kraj za medije koje su obeležile čitav jedan vek… »

Srpska radikalna stranka: Opozicija u Čačku je smešna i bez sopstvenih ideja

Glas Zapadne Srbije 08.03.2019
Čačak – Trenutna opozicija u Čačku je presmešna. Ako neko misli da Boško Obradović i Velja Ilić mogu doneti promene, grdno se vara. Oni imaju istu ideologiju i princip vođenja politike kao trenutni režim. Ne trude se da reše probleme… »

Lazar Čikiriz prvi direktor škole sa licencom u Čačku

Glas Zapadne Srbije 08.03.2019
Čačak - Direktor OŠ “Branislav Petrović” u Slatini, Lazar Čikiriz prvi je rukovodilac na teritoriji grada Čačka koji je pred komisijom Ministarstva prosvete položio ispit za licencu. “Pravilnikom Zakona o osnovama sistema obrazovanja i… »

Popović: Startap centar u Čačku otvara se za mesec dana

Glas Zapadne Srbije 08.03.2019
Čačak - Ministar za inovacije u Vladi RS, Nenad Popović, posetio je Čačak i obišao radove na izgradnji start ap centra u Domu kulture. "Izgradnja teče po planu, nema nikakvih problema ni smetnji tako da očekujemo da startap centar bude otvoren… »

Sunčano i toplo, do 22 stepena

Glas Zapadne Srbije 08.03.2019
Vreme u Srbiji biće sunčano i toplo, samo će na severu i zapadu ponegde padati kiša, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ). Duvaće slab i umeren, u planinskim predelima i jak, južni i jugozapadni vetar, posle podne i uveče u… »

Evropska unija podržala sedam preduzeća iz Prijepolja i Priboja sa više od 100 hiljada evra

Glas Zapadne Srbije 08.03.2019
Prijepolje/Priboj - Evropska unija će preko programa EU PRO podržati sedam preduzeća iz Priboja i Prijepolja sa ukupno 111.515 evra. Mikro i mala preduzeća će ova bespovratna sredstva iskoristiti za nabavku nove opreme kako bi unapredili proizvodnju… »

Grupa građana dr Aleksandar Radojević obeležila treći rođendan

Glas Zapadne Srbije 08.03.2019
Čačak - Grupa građana „Za napredniji Čačak” dr Aleksandar Radojević, sinoć je proslavila mali jubilej - tri godine od osnivanja. „Tri pune godine konstrutivnog opozicionog delovanja jer smo zbog toga i napravili ovu organizaciju koju želimo… »

Todorović čestitao sugrađankama 8. mart

Glas Zapadne Srbije 08.03.2019
Čačak - Gradonačelnik Čačka Milun Todorović čestitao je svim Čačankama međunarodni dan žena. “Ovaj dan nije samo dobra prilika da se našim majkama, suprugama, sestrama, kćerkama i saradnicama zahvalimo i pokažemo im naše uvažavanje, već… »