http://www.infokg.rs

InfoKG

Startovala rekonstrukcija pruge Kragujevac – Lapovo (FOTO)

InfoKG 08.03.2019
Počela je rekonstrukcija pruge Kragujevac – Lapovo, u dužni 31 kilometar, a vrednost radova, koji bi trebalo da budu okončani u novembru ove godine, iznosi više od milijardu dinara, saopšteno je iz kompanije Infrastruktura železnice Srbije. Najavljeno je da će nakon toga početi... »

Zakazana 23. sednica SG: Odbornici o Statutu grada Kragujevca

InfoKG 08.03.2019
Redovna sednica Skupštine grada Kragujevca, 23. po redu, zakazana je za petak, 15. mart, od 9 sati. Najznačajnija tačka dnevnog reda o kojoj će odbornici raspravljati je usvajanje Statuta grada Kragujevca, čiji je nacrt dobio saglasnost Ministarstva za državnu i lokalnu samoupravu. “Statut... »

Aman market na novoj lokaciji u Kragujevcu: Pokloni za prvih 150 kupaca i iznenađenje za najmlađe

InfoKG 08.03.2019
Aman market u Kragujevcu nalazi se na novoj lokaciji, u ulici Dragoslava Srejovića 23. Svečano otvaranje zakazano je za sutra od 9 sati, a za prvih 150 kupaca pripemljeni su pokloni, dok najmlađe očekuje druženje sa animatorima. Pored toga, Aman market pripremio je i brojna sniženja za kupce,... »

“Ježić Žožo” u Pozorištu za decu

InfoKG 08.03.2019
Predstava “Ježić Žožo”, autora Kuzmana Krsteva, a u režiji Emilije Mrdaković, biće izvedena sutra od 12 časova u Pozorištu za decu. Komad govori o tome koliko je važno istrajati u svojoj različitosti, čak iako si neobičan za svoje okruženje. “Kao svaki pravi jež, ježić Žožo... »

Saobraćajci poklanjali ruže kragujevačkim damama (FOTO)

InfoKG 08.03.2019
Povodom obeležavanja Međunarodnog dana žena, 8. marta, pripadnici Policijske uprave Kragujevac jutros su poklanjali damama, učesnicama u saobraćaju, ruže. Pripadnici Saobraćajne policije kragujevačke Policijske uprave zaustavljali su jutros isključio dame, ali ovoga puta ne da bi im pisali... »

“Maslenica – Bele poklade” u hali “Gordana Goca Bogojević”

InfoKG 08.03.2019
Praznična manifestacija “Maslenica – Bele poklade” biče održana sutra od 12 časova u hali “Gordana Goca Bogojević”, nekadašnjoj hali “Park”. U okviru manifestacije biće održani sportske i zabavne igre i takmičenja, sajam rukotvorina, dečje radionice, a pripremljen je i bogat... »

U toku pripreme za Sajam obrazovanja i zapošljavanja u Kragujevcu

InfoKG 08.03.2019
Sajam obrazovanja i zapošljavanja biće održan 28. i 29. marta na kragujevačkom sajmištu. Na manifestaciji će se predstaviti brojne privatne i državne visokoškolske ustanove i škole, poslodavci, agencije za zapošljavanje i posredovanje u zapošljavanju. Učenici i roditelji će kroz... »

Interaktivni čas sa Dušanom Borkovićem na Ekonomskom fakultetu

InfoKG 08.03.2019
Interaktivni čas o bezbednosti mladih učesnika u saobraćaju za studente i srednjoškolce biće organizovan u utorak, 12. marta, od 12 časova na Ekonomskom fakultetu kragujevačkog Univerziteta. Čas će održati najbolјi srpski automobilista Dušan Borković u cilјu podizanja svesti o... »

Komad „NEGRI" po tekstu Joakima Vujića u Teatru

InfoKG 08.03.2019
Komad „NEGRI ili Ljubov ko sočelovekom svojim“, nastao po tekstu Joakima Vujića iz 1821. godine, u režiji Anđelke Nikolić, koji se u pozorištu do sada nije izvodio, na repertoaru Knjaževsko-srpskog Teatra je sutra od 20 sati. Premijeno je izveden na Dan teatra, 15. februara. U predstavi... »

Rukometaši Radničkog 1964 dočekuju Negotince

InfoKG 08.03.2019
Rukometaši Radničkog 1964 u utakmici 14. kola Super B lige Srbije dočekuju ekipu Hajduk Veljka iz Negotina. Meč je na programu sutra od 20:30 časova u hali “Jezero“. “Imali smo dva teška gostovanja, dobili u ligi ekipu Žitorađe i Mačvu u kupu. Idemo od utakmice do utakmice, tako da... »

Arhiva 08.03.2019 » InfoKG

©2019 Netmark d.o.o.