http://jugmedia.info

Jugmedia

Boško Obradović u Vranju: Danas se nema na čemu čestitati ženama u Srbiji, Jutka je još uvek predsednik opštine

Jugmedia 08.03.2019
Danas je 8. mart i trebalo bi taj praznik da čestitam svim našim majkama, sestrama, ćerkama, prijateljicama. Ali, ja to ne mogu da uradim. Zbog čega bi danas bilo kojoj ženi u Srbiji trebalo čestitati, osim što je još uvek živa i što je u stanju da odgaja svoju decu i stvara svoju... »

SOS telefon za 8. mart sa osmehom ženske slobode

Jugmedia 08.03.2019
Aktivistkinje SOS telefona Vranje i SOS Kutka za devojke, danas su povodom Međunarodnog dana žena, organizovale uličnu akciju pod nazivom “SOS telefon za 8. mart sa osmehom ženske slobode”, na centralnom gradskom šetalištu. Na SOS štandu aktivistkinje SOS Kutka za devojke i SOS telefona... »

Dan stida umesto jubileja

Jugmedia 08.03.2019
Povodom 165 godina od osnivanja škole „Josif Kostić“ danas će biti održana svečana akademija, a razloga za slavlje bi možda i bilo, tvrde iz Saveza za Srbiju Leskovac, ali pod uslovom da je rekonstrukcija škole završena na vreme i da su deca ušla u nove učionice. Nažalost, kažu iz... »

Žene iz Foruma SNS donirale 40 posteljina ginekološkom odeljenju

Jugmedia 08.03.2019
Povodom današnjeg praznika Dana žena, Forum žena Srpske napredne stranke donirale su 40 posteljina Odeljenju ginekologije i akušerstva u Opštoj bolnici Leskovac, u okviru humanitarne akcije “Mamama s ljubavlju”. Jedna od članica ovog Foruma Tanja Marinković izjavila je da je donacija... »

Novi požar u toku dana na području sela Ostrovica

Jugmedia 08.03.2019
Požar koji je u jutarnjim časovima ponovo izbio na području sela Ostrovica lokalizovan je i ugašen oko 18 sati, navodi se u saopštenju Gradske opštine Niška Banja. U gašenju su učestvovale združene snage Vatrogasno jedinice Niš i operativne jedinice Dobrovoljnog vatrogasnog društva... »

IN MEMORIAM Miljana Ristić Stanković

Jugmedia 08.03.2019
Miljana Ristić Stanković koja je bolovala od akutne mijeloblastne leukemije, preminula je u Londonu gde se nalazila na lečenju. Bolest joj je dijagnostifikovana odmah nakon porođaja pre otprilike dve godine. Prošle godine je uspešno operisana na londonskoj klinici, ali joj se zdravstveno... »

Gimnazijalci pokazali svoju kreativnost na Gimpi fest-u

Jugmedia 08.03.2019
Učenici pirotske Gimnazije na trećem Festivalu nauke „Gimpi fest“, pokazali su svoju kreativnost iz devet oblasti i upoznali sadašnje osnovce sa radom škole koja ima tradiciju od 140 godina. Učenici škole su i ovoga puta predstavili svoja znanja iz biologije, matematike, fizike, hemije,... »

Najpre STOP, a zatim cveće

Jugmedia 08.03.2019
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, prilikom redovne kontrole saobraćaja, čestitali su danas širom Srbije, pa tako i u Leskovcu, svojim sugrađankama Osmi mart – Dan žena, poklanjajući im cveće kao mali znak pažnje. Policijski službenici saobraćajne policije su ovim simboličnim... »

Ruže za dame

Jugmedia 08.03.2019
Pripadnice lepšeg pola koje su se danas zatekle na platou ispred LKC-a dobile su po jednu ružu iz ruke prvog čoveka vladajuće SNS Leskovac Gorana Cvetanovića, koji je i gradonačelnik, ali i motivacionu poruku na papiru i po jedan od mnoštvo kolača, koje su pripremile dame iz Foruma žena... »

Mališani obradovali bake u Gerontološkom centru

Jugmedia 08.03.2019
Povodom Međunarodnog dana žena, mališani iz leskovačkih Preškolskih ustanova “Bambi” i “1001 radost” posetili su bake u Ustanovi za odrasla i starija lica, kako bi im uručili papirne cvetove koje su sami napravili. Deca su pesmom i cvećem ulepšali ovaj dan bakama koje su bile vidno... »

Arhiva 08.03.2019 » Jugmedia

©2019 Netmark d.o.o.