Izvor: Jugmedia arhiva vesti 08.03.2019

Boško Obradović u Vranju: Danas se nema na čemu čestitati ženama u Srbiji, Jutka je još uvek predsednik opštine

Jugmedia 08.03.2019
Danas je 8. mart i trebalo bi taj praznik da čestitam svim našim majkama, sestrama, ćerkama, prijateljicama. Ali, ja to ne mogu da uradim. Zbog čega bi danas bilo kojoj ženi u Srbiji trebalo čestitati, osim što je još uvek živa i što je u stanju… »

SOS telefon za 8. mart sa osmehom ženske slobode

Jugmedia 08.03.2019
Aktivistkinje SOS telefona Vranje i SOS Kutka za devojke, danas su povodom Međunarodnog dana žena, organizovale uličnu akciju pod nazivom “SOS telefon za 8. mart sa osmehom ženske slobode”, na centralnom gradskom šetalištu. Na SOS štandu… »

Žene iz Foruma SNS donirale 40 posteljina ginekološkom odeljenju

Jugmedia 08.03.2019
Povodom današnjeg praznika Dana žena, Forum žena Srpske napredne stranke donirale su 40 posteljina Odeljenju ginekologije i akušerstva u Opštoj bolnici Leskovac, u okviru humanitarne akcije “Mamama s ljubavlju”. Jedna od članica ovog Foruma… »

Dan stida umesto jubileja

Jugmedia 08.03.2019
Povodom 165 godina od osnivanja škole „Josif Kostić“ danas će biti održana svečana akademija, a razloga za slavlje bi možda i bilo, tvrde iz Saveza za Srbiju Leskovac, ali pod uslovom da je rekonstrukcija škole završena na vreme i da su deca… »

Novi požar u toku dana na području sela Ostrovica

Jugmedia 08.03.2019
Požar koji je u jutarnjim časovima ponovo izbio na području sela Ostrovica lokalizovan je i ugašen oko 18 sati, navodi se u saopštenju Gradske opštine Niška Banja. U gašenju su učestvovale združene snage Vatrogasno jedinice Niš i operativne… »

IN MEMORIAM Miljana Ristić Stanković

Jugmedia 08.03.2019
Miljana Ristić Stanković koja je bolovala od akutne mijeloblastne leukemije, preminula je u Londonu gde se nalazila na lečenju. Bolest joj je dijagnostifikovana odmah nakon porođaja pre otprilike dve godine. Prošle godine je uspešno operisana na… »

Gimnazijalci pokazali svoju kreativnost na Gimpi fest-u

Jugmedia 08.03.2019
Učenici pirotske Gimnazije na trećem Festivalu nauke „Gimpi fest“, pokazali su svoju kreativnost iz devet oblasti i upoznali sadašnje osnovce sa radom škole koja ima tradiciju od 140 godina. Učenici škole su i ovoga puta predstavili svoja znanja… »

Najpre STOP, a zatim cveće

Jugmedia 08.03.2019
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, prilikom redovne kontrole saobraćaja, čestitali su danas širom Srbije, pa tako i u Leskovcu, svojim sugrađankama Osmi mart – Dan žena, poklanjajući im cveće kao mali znak pažnje. Policijski… »

MISTER NEPOTIZAM nije dobio natpolovičnu većinu Nastavničkog veća

Jugmedia 08.03.2019
Od 113 profesora i pomoćnog osoblja, koliko broji Nastavničko veće Trgovinsko-ugostiteljske škole Leskovac, Gradimir Ilić, koji bije bitku za četvrti direktorski mandat, dobio je danas 56 glasova, njegova protivkandidatkinja Dragana Ivančević… »

Jubilej OŠ „Josif Kostić“ u znaku kašnjenja rekonstrukcije i direktora čiju smenu traže demonstranti

Jugmedia 08.03.2019
Pred školom „Josif Kostić“ u Leskovcu, čija rekonstrukcija traje skoro pune dve godine, pištaljke i demonstranti, a za to vreme u Narodnom pozorištu proslava jubileja 165 godina postojanja ove obrazovne ustanove. I sama proslava protekla je u… »