Izvor: Jug press arhiva vesti 08.03.2019

Sedmi protest u Vranju

Jug press 08.03.2019
VRANJE U Vranju je večeras održan sedmi protest “1 od 5 miliona – Vranje bez straha“ kome je prisustvovalo nekoliko stotina građana. Na protestu su govorili narodni poslanik i lider Srpskog pokreta Dveri Boško Obradović i istoričar i… »

Radnik gostuje u Subotici

Jug press 08.03.2019
SURDULICA U nedelju se na Gradskom stadionu u Subotici igra se meč dveju najudaljenijih superligaških ekipa u fudbalskoj Srbiji. U prvom delu sezone meč u Surdulici odigran je bez golova, a šta se očekuje od ovog susreta, čulo se na redovnoj… »

Posteljine za odeljenje ginekologije

Jug press 08.03.2019
LESKOVAC Forum žena Srpske napredne stranke poklonio je 40 posteljina Odeljenju ginekologije i akušerstva Opšte bolnice u Leskovcu, a povod je 8. mart, Međunarodni dan žena. Reč je o donaciji koju su članice ovog foruma same prikupile. Tanja… »

Savez za Srbiju: Dan stida umesto jubileja škole

Jug press 08.03.2019
. LESKOVAC Povodom 165 godina od osnivanja škole „Josif Kostić“ danas se održava svečana akademija; razloga za slavlje bi možda i bilo ali pod određenim uslovima: da je rekonstrukcija škole završena na vreme i da su deca ušla u nove… »

Deveti protesti u Nišu” Djordje Vukadinović – Svugde je loše a u Nišu “malo gore”

Jug press 08.03.2019
NIŠ Više od 1000 građana Niša večeras se na Trgu kalja Milana okupila po deveti put na protestu “1 od 5 miliona”. Novinar i analitičar Djordje Vukadinović obratio se prisutnim građanima i kazao da ljude na proteste okuplja najgora Vlada u… »

Kod Preševa napadnut taksista, policija slučaj predaje tužilaštvu

Jug press 08.03.2019
PREŠEVO Pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova u Preševu prijavljeno je da je taksistu (1991) iz okoline Preševa, koji je prevozio migrante u Prihvatni centar u Bujanovcu, presreo drugi automobil marke “bmv”, kao i da je suvozač napao… »

Čestitka povodom 8. marta

Jug press 08.03.2019
VRANJE Rukovodstvo grada Vranja uputilo je čestitku svim pripadnicama nežnijeg pola povodom 8. marta, Međunarodnog dana žena. „Današnji dan je praznik svih žena, ali i podsećanje na hrabrost onih koje su se u prošlosti izborile za pobedu svojih… »

Šesti protesti u Leskovcu

Jug press 08.03.2019
LESKOVAC Leskovčani nezadovoljni rezultatima vladavine Srpske napredne stranke i predsednika Srbije Aleksandra Vučića kao i lokalnih vlasti po šesti put su se okupili u Širokoj čaršiji kako bi to svoje nezadovoljstvo i javno pokazali. Oni su i ovaj… »

Preminula Miljana Ristić

Jug press 08.03.2019
VRANJE Miljana Ristić Stanković iz Vranja koja je bolovala od akutne mijeloblastne leukemije preminula je u Londonu gde je bila na lečenju. Vest o njenoj preranoj smrtri potvrdili su u OŠ „Branko Radičević“ gde je Miljana radila. Miljana se dugo… »

Održan seminar za službena lica FSJO

Jug press 08.03.2019
LESKOVAC Fudbalski poslenici Fudbalskog saveza Jablaničkog okruga, danas, u popodnevnim satima održali su obavezni seminar za sudije i delegate Jablaničke okružne lige i Međuopštinske lige. Fizička provera sudija obavljena je na novom terenu sa… »