http://jugpress.com

Jug press

Sedmi protest u Vranju

Jug press 08.03.2019
VRANJE U Vranju je večeras održan sedmi protest “1 od 5 miliona – Vranje bez straha“ kome je prisustvovalo nekoliko stotina građana. Na protestu su govorili narodni poslanik i lider Srpskog pokreta Dveri Boško Obradović i istoričar i predsednik Izvršnog odbora Narodne stranke Vladimir... »

Radnik gostuje u Subotici

Jug press 08.03.2019
SURDULICA U nedelju se na Gradskom stadionu u Subotici igra se meč dveju najudaljenijih superligaških ekipa u fudbalskoj Srbiji. U prvom delu sezone meč u Surdulici odigran je bez golova, a šta se očekuje od ovog susreta, čulo se na redovnoj konferenciji za novinare superligaša Radnika iz... »

Posteljine za odeljenje ginekologije

Jug press 08.03.2019
LESKOVAC Forum žena Srpske napredne stranke poklonio je 40 posteljina Odeljenju ginekologije i akušerstva Opšte bolnice u Leskovcu, a povod je 8. mart, Međunarodni dan žena. Reč je o donaciji koju su članice ovog foruma same prikupile. Tanja Marinković iz Foruma žena Gradskog odbora SNS... »

Savez za Srbiju: Dan stida umesto jubileja škole

Jug press 08.03.2019
. LESKOVAC Povodom 165 godina od osnivanja škole „Josif Kostić“ danas se održava svečana akademija; razloga za slavlje bi možda i bilo ali pod određenim uslovima: da je rekonstrukcija škole završena na vreme i da su deca ušla u nove učionice, Saopštio je danas Savez za Srbiju iz... »

Deveti protesti u Nišu” Djordje Vukadinović – Svugde je loše a u Nišu “malo gore”

Jug press 08.03.2019
NIŠ Više od 1000 građana Niša večeras se na Trgu kalja Milana okupila po deveti put na protestu “1 od 5 miliona”. Novinar i analitičar Djordje Vukadinović obratio se prisutnim građanima i kazao da ljude na proteste okuplja najgora Vlada u srpskoj istoriji. Pritom je istakao da ljudi u... »

Kod Preševa napadnut taksista, policija slučaj predaje tužilaštvu

Jug press 08.03.2019
PREŠEVO Pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova u Preševu prijavljeno je da je taksistu (1991) iz okoline Preševa, koji je prevozio migrante u Prihvatni centar u Bujanovcu, presreo drugi automobil marke “bmv”, kao i da je suvozač napao putnike, a potom zajedno sa vozačem, i taksistu,... »

Osmomartovski poklon dece iz predškolskih ustanova

Jug press 08.03.2019
LESKOVAC Po tradiciji Ustanova za odrasle i starije organizuje za svoje korisnike obeležavanje 8. marta, gde poklone dobijaju žene zbog paznika, a muškarci kao drugovi. Ove godine svoje poklone su donela i uručila deca iz pripremno-predškolske grupe vrtića „Bambi“ i „1001 radost“. Oni... »

Leskovac dobio Trambolina park

Jug press 08.03.2019
LESKOVAC U SRC „Dubočica“ otvoren je trambolina park. Začetnik ove ideje je Rus Ivan Ušakov, koji živi i radi u Leskovcu. On je investirao 50.000 evra u želji da ovim trambolina parkom doprinese sportskom i zabavnom životu grada. „Ovo je i olimpijski sport, a sledeće godine se održava... »

Čestitka povodom 8. marta

Jug press 08.03.2019
VRANJE Rukovodstvo grada Vranja uputilo je čestitku svim pripadnicama nežnijeg pola povodom 8. marta, Međunarodnog dana žena. „Današnji dan je praznik svih žena, ali i podsećanje na hrabrost onih koje su se u prošlosti izborile za pobedu svojih prava i postizanje rodne ravnopravnosti.... »

Održan seminar za službena lica FSJO

Jug press 08.03.2019
LESKOVAC Fudbalski poslenici Fudbalskog saveza Jablaničkog okruga, danas, u popodnevnim satima održali su obavezni seminar za sudije i delegate Jablaničke okružne lige i Međuopštinske lige. Fizička provera sudija obavljena je na novom terenu sa veštačkom travom pri Gradskom stadionu , dok... »

Arhiva 08.03.2019 » Jug press

©2019 Netmark d.o.o.